Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet az, ha madárral...

Bambi1995 kérdése:

Mit jelenthet az, ha madárral és kutyával álmodok?

Figyelt kérdés
Álmomban egy kalitkában volt egy aranyos kiskutya és egy madár,ami kb olyan picike volt,mint egy méhecske...Amikor kinyitottam a kalitkát,véletlenul a madár kirepult...olyan fura volt.Tudja valaki mit jelenthet ez az álom?
2012. aug. 24. 12:11
 1/6 anonim válasza:

Mindenki álmodik furcsákat. Őszintén szólva nekem voltak ennél furább álmaim is. Ha csak egyszer álmodtad ezt akkor nem jelent semmit, csak talán egy picikét paranoiás vagy és úgy gondolod, hogy ez valamit jelent. Ez csak egy egszerű álom... Nem kell aggodni :)

~Anne~

2012. aug. 24. 12:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Nekem nem kell mondanod,nagyon fura álmaim szoktak lenni....azért írtam ezt ide,mert ez volt a mai álmom és érzem,hogy valamit szimbolizál,tudom,h jelent valamit..csak azt nem,hogy mit :D
2012. aug. 24. 13:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Google-ban keress rá arra a szóra, hogy álmoskönyv.

:]

2012. aug. 24. 13:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha olyan pici a madár mint a méhecske akkor miért nem tudott kirepülni a rácsok között???
2012. aug. 24. 14:19
 5/6 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszó..mégis honnan tudjam?:D azért kérdem,mert nem értem :D ez egy álom volt.

Google-n kerestem már,de semmi..

2012. aug. 25. 12:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Azt hogy állat vagy. :)
2012. aug. 26. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!