Ez a kutya akkor most létezik valahol?
Figyelt kérdés
Egy hónapja azt álmodtam, hogy anyukám vett nekem egy nagyon aranyos kiskutyát. Azóta nem bírom elfelejteni. Ma sikerült tudatosan álmodnom, és odakívántam magamnak azt a kiskutyát és pont nőtt annyit mintha egy rendes kutya nőlne ennyi idő alatt. Sokat játszottam vele. Anyám egyszer megszólalt álmomban, hogy a kutya örül hogy újra láthat(!) Akkor ez most az álomkutyám? Vagy ez a kutya létezhet valahol? Tudom hogy ez elég hülye kérdés de nem bírom azt a kutyát kiverni az agyamból. Tisztán emlékszem rá hogy hogy néz ki. 12/f2012. aug. 22. 21:51
11/15 A kérdező kommentje:
Öleb méreténél egy kicsit nagyobb volt, bézs színű a szőre, Játékos, az orránál egy kicsit fekete volt, lehajló fülek, eléggé izmos alkat.
2012. aug. 24. 16:34
12/15 anonim válasza:
állítólag csak olyan dolgokról tudunk álmodni, amiket már láttunk valahol, akkor is ha csak keresztül nézünk rajta, úgyhogy igen, szerintem létezhet, és szeretnéd :)
13/15 A kérdező kommentje:
Tudom hogy létezik ilyen fajta kutya, mert már nem egyszer láttam ilyet!
2012. aug. 24. 23:55
15/15 anonim válasza:
Lehet hogy ő a totem állatod és meg akartad tudat alatt látni akkor ő megjelent és te ráismertél de azóta nem engedted így amikor hívtad visszajött és anyud az álmodban is csak ezt bizonyítja amúgy még szép hogy megnőtt elvégre ők sem maradhatnak örökké kölykök...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!