Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez a kutya akkor most létezik...

Ez a kutya akkor most létezik valahol?

Figyelt kérdés
Egy hónapja azt álmodtam, hogy anyukám vett nekem egy nagyon aranyos kiskutyát. Azóta nem bírom elfelejteni. Ma sikerült tudatosan álmodnom, és odakívántam magamnak azt a kiskutyát és pont nőtt annyit mintha egy rendes kutya nőlne ennyi idő alatt. Sokat játszottam vele. Anyám egyszer megszólalt álmomban, hogy a kutya örül hogy újra láthat(!) Akkor ez most az álomkutyám? Vagy ez a kutya létezhet valahol? Tudom hogy ez elég hülye kérdés de nem bírom azt a kutyát kiverni az agyamból. Tisztán emlékszem rá hogy hogy néz ki. 12/f

2012. aug. 22. 21:51
1 2
 1/15 x) ***** válasza:
Csak nagyon szeretnél egy olyan kutyát. Ennyi. :)
2012. aug. 22. 21:54
 2/15 anonim ***** válasza:
Igazából isis, minden esély megvan rá, hogy létezik de ezt csak akkor tudnád meg ha megtalálnád. De én hiszek abban, hogy az ember néha nem véletlen álmodja azt amit álmodik.
2012. aug. 22. 21:57
 3/15 anonim ***** válasza:
Csak álmodtál, ennyi az egész.
2012. aug. 22. 21:59
 4/15 A kérdező kommentje:
mert nem egy nagy szám az a kutya, de van benne valami amitől olyan "cuki" lesz. És hol tudnám megtalálni? Tudom hogy van ilyen kutya mert már láttam!
2012. aug. 22. 22:07
 5/15 anonim ***** válasza:

Na, pont ezért álmodsz vele. Egyszer láttad és megragadt a fejedben.

Hogy hol tudod megtalálni, azt neked kéne tudni.

2012. aug. 22. 22:09
 6/15 anonim ***** válasza:
nemtudom hiszel-e a vonzás törvényében de ha szeretnéd megtalálni szerintem ezt alkalmazd :)
2012. aug. 22. 22:10
 7/15 A kérdező kommentje:
Még nem hallottam erről. Le tudod írni részletesen hogy mi az?
2012. aug. 22. 22:13
 8/15 anonim ***** válasza:

Engem is érdekelne a vonzás törvénye! Én pl egy angyalról állmodtam nem először, és megkérdezte tőlem, hogy emlékszem-e rá?! Aztán azt mondtam igen, egy másik álmomból emlékszem rá, majd kérdeztem tőle a nevét

....azrael? Mire ő bólintot és azt mondta, igen!

2012. aug. 23. 09:47
 9/15 anonim ***** válasza:
Utóbbi válaszadó vagyok! Csak még annyit, hogy én hüllőkröl állmodtam régebben, és mindig segítettek az álombéli utaimon, megvédtek mindentől nagyon érdekeseket állmodok róluk :)
2012. aug. 23. 09:55
 10/15 anonim válasza:

Csak annyi, hogy szeretnél egy ilyen kutyát! Hogy nézett ki írd le teljesen pontosan, és a személyiségét is jellemezd. Hátha ez segít a megtalálásában :) Sok sikert!

~Anne~

2012. aug. 24. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!