Jelent ez valamit?
Figyelt kérdés
Egyik fiú ismerősömmel elég sokat beszélünk egymással, én tetszem neki, de nekem nem (bár barátnőm szerint még nem merem magamnak sem bevallani). Azt álmodtam, hogy elkezdtünk járni.2012. aug. 15. 21:21
1/4 anonim 

válasza:

Hát ezt általában mindenki másként magyarázza...Van aki szerint az álmoknak pont az ellenkezője fog megvalósulni illetve van aki pont forditva gondolja ezt...viszont sokan álmodunk olyan dolgokrol amiket tudat alatt már mi eldöntöttünk szal lehet h a barátnődnek igaza van :)
2/4 anonim 

válasza:

Szerinted, most komolyan? Ennek semmi jelentősége nincs.
Ha két napon keresztül egy piros labdát nézel, egy piros labdával fogsz álmodni.
3/4 anonim 

válasza:

Nem de nem kell rögtön lázadozni. Miért te hány éves vagy h így felkapod a vizet? Bocsánat akkor azt hittem nekem szólt nem tudtam
4/4 Mizotya válasza:
Szerintem semmi jelentősége az álmoknak.
De leírom azért, hogy az indiánok fontosnak tartották azt, hogy álmodj a pároddal. Nézz utána ha érdekel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!