Veletek is történt már ilyen?
Figyelt kérdés
emlékszem hogy régebben almodtam valamit és az kajak megtörtént utána, teljesen ugyan úgy ahogy elötte megámodtam, és ilyenkor tudom előre a mi fog történni 1 másodpercel NAGYOn bizarr2012. aug. 15. 15:03
2/4 anonim válasza:
Egyszer volt egy ilyen álmom, 1 hónapra rá megtörtént teljesen ugyanúgy, ahogy megálmodtam.
Valakinek a halálát is megálmodtam, illetve tudtam hogy egyikünkért jöttek álmomban, de akkor még nem tudtuk, hogy én leszek az, vagy a testvérem, nemsokkal ezután bátyám megbetegedett és 1 hónap alatt elvitte a rák. :-(
3/4 anonim válasza:
én pár napja azt álmodtam hogy a barátom akivel távkapcsiba vagyok de nagyon szeretjük egymást:)) mind1,és alényeg h azt álmodtam h összejött egy amanda nevű csajjal (sose ismertem amanda nevű csajt )faebookon,....utánna álmomban a szemem előtt csókolózott vele a piactéren ezzel az amandával akinek álmomban megnéztem a face profilját..és ilyen zöld szinű pulcsi meg horgész sapka volt rajta.....felébredtem.....másnap megnézem a barátom profilját.....facebookon......mit látok egyetlenegy amanda nevű ismerőse van...csak nem ugyanaz a profilképvolt neki beállitva amit én álmodtam..hanem amin másik 2 barátnőjével pózol...sztetek jelent valmit?
4/4 anonim válasza:
nekem olyan volt, hogy álmodtam hogy hallgatok egy zenét, ránéztem a zene címére(egy hosszú breakbeat mix volt)rádióból volt felvéve, a dátum 2002.2.16 volt, utána nappal felmentem netre, megnéztem a rádió archívumát és volt pont ilyen dátummal ellátott zene. ahogy leírtam ezt, lehet hogy nem adja vissza a furcsaságot, de nekem fura, hogy tényleg van pont azon a napon az a mix.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!