Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Veletek is történt már ilyen?

Veletek is történt már ilyen?

Figyelt kérdés
emlékszem hogy régebben almodtam valamit és az kajak megtörtént utána, teljesen ugyan úgy ahogy elötte megámodtam, és ilyenkor tudom előre a mi fog történni 1 másodpercel NAGYOn bizarr

2012. aug. 15. 15:03
 1/4 anonim válasza:
médium.
2012. aug. 15. 15:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Egyszer volt egy ilyen álmom, 1 hónapra rá megtörtént teljesen ugyanúgy, ahogy megálmodtam.

Valakinek a halálát is megálmodtam, illetve tudtam hogy egyikünkért jöttek álmomban, de akkor még nem tudtuk, hogy én leszek az, vagy a testvérem, nemsokkal ezután bátyám megbetegedett és 1 hónap alatt elvitte a rák. :-(

2012. aug. 15. 15:20
 3/4 anonim válasza:
én pár napja azt álmodtam hogy a barátom akivel távkapcsiba vagyok de nagyon szeretjük egymást:)) mind1,és alényeg h azt álmodtam h összejött egy amanda nevű csajjal (sose ismertem amanda nevű csajt )faebookon,....utánna álmomban a szemem előtt csókolózott vele a piactéren ezzel az amandával akinek álmomban megnéztem a face profilját..és ilyen zöld szinű pulcsi meg horgész sapka volt rajta.....felébredtem.....másnap megnézem a barátom profilját.....facebookon......mit látok egyetlenegy amanda nevű ismerőse van...csak nem ugyanaz a profilképvolt neki beállitva amit én álmodtam..hanem amin másik 2 barátnőjével pózol...sztetek jelent valmit?
2012. aug. 16. 10:56
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem olyan volt, hogy álmodtam hogy hallgatok egy zenét, ránéztem a zene címére(egy hosszú breakbeat mix volt)rádióból volt felvéve, a dátum 2002.2.16 volt, utána nappal felmentem netre, megnéztem a rádió archívumát és volt pont ilyen dátummal ellátott zene. ahogy leírtam ezt, lehet hogy nem adja vissza a furcsaságot, de nekem fura, hogy tényleg van pont azon a napon az a mix.
2012. aug. 23. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!