Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » "Megölt az Anyám? "

"Megölt az Anyám? "

Figyelt kérdés

Tegnap este azt álmodtam, hogy az anyám ebéd közben torkon szúrt egy késsel, és miután meghaltam, felkerültem a szellemvilágba. De a szellemvilág tök ugyanolyan volt mint a normál életben. Nos itt a szellemvilágban koldusbotra jutok egyáltalán nem tudom miért, és ezen kívül a rendőrség is üldözött és szintén ezt sem tudom miért.

Szerintetek ez jelent valamit?

2012. aug. 9. 09:21
 1/4 anonim ***** válasza:
55%
Nyílvánvalóan kasztrációs félelem.
2012. aug. 9. 09:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Szorongást jelent, de semmi konkrétabbat. Arra neked kell rájönnöd, hogy mi nyomaszt, kár bármi konkrétumot kierőltetni az álomból. Esetleg kiindulhatsz abból, hogy valamilyen egszisztenciális dolog, kiapadó pénzforrás, megélhetés dolog, de lehet, hogy csak egy kellemetlen vita vagy feszültség valakivel. De sokminden más is lehet.
2012. aug. 9. 11:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát ilyet én is álmodtam,csak engem hátulról szúrt le az anyám.De nekem ébren sem jó vele a kapcsolatom és sztem ezért álmodtam ilyet.Szavakkal ugyanis sokszor elintézett,megalázott,gondolom emiatt álmodtam ezt.A menekülés szorongást,a rendőrség pedig a lelkiismeretedet jelenti,ezt olvastam valahol.
2012. aug. 9. 11:59
 4/4 anonim válasza:

Amikor alszol az agyad akkor is aktív ,akkor dolgozza fel a közelmúlt eseményeit . Álmodban ennek látod extrém vagy nagyon-nagyon extrém kivetülését. Aztán amikor nincs több feldolgozni való gondolkodhatsz és néha el tudod kezdeni irányítani az álmod.

Ez azt jelenti, hogy összeveszhettél anyukáddal vagy láthattál hasonlót filmben,a rendőröket meg lehet hogy láttad valahol és azért. Mindezek anélkül is befolyásolhatják az álmod ha józanul nem is emlékszel ilyenre .

Ez a logikus-féle magyarázat nem az ezotériás. Az kábé annyi ,hogy valakiben akiben bíztál csalódni fogsz , megváltozik az életed és ezek miatt problémád lesz egy befolyásos csapattal . Ez lehet a Suli sztárja csapat vagy Munkahely puncsosai .

2012. aug. 25. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!