Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez mit jelenthet?

Ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Volt egy sràc akivel egyéjszakàs kalandom volt,egyszer lefeküdtünk egymàssal, előtte baràtok voltunk, de a szex utàn megszakadt a kapcsoltaunk.Ő még akart volna szexet,de màst nem.Részemről ùgy nem működött volna!Kedveltem őt nagyon,de màr 3 éve nem is làttam,beszéltem vele. Mostanában vele àlmodom,hogy együtt vagyunk.Ez mit jelent? Azòta csalàdom van,férjem és kislànyom.Ez egy régi történet,4éve volt a szex.Felkavar,hogy szerepel az àlmaimban.
2012. aug. 7. 11:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Foglalkoztat, azért álmodsz vele.
2012. aug. 7. 12:14
 2/6 anonim válasza:
0%
szeretnéd, h megint aládvágja a répát. szerintem a megoldás a 3asfogat lenne: egyéjszakás srác, férjed és te.
2012. aug. 7. 13:08
 3/6 A kérdező kommentje:
Kedves első,köszönöm a vàlaszodat. Szoktam rà gondolni,no de nem mint a pàrom,hanem mint baràt, de ùgy nem működött a dolog.
2012. aug. 7. 15:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Az teljesen mindegy hogyan gondolsz rá. Elég ha foglalkoztat, már amiatt is álmodhatsz róla :)
2012. aug. 7. 15:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Így van... az mindegy hogyan érzel iránta, az agyad attól még felidézheti a régi emlékeket. Ha a férjed szereted és nem akarod megcsalni akkor ne izgulj emiatt, nem tudsz az álmaid ellen tenni semmit... és nem is az aktuális érzelmi állapotod tükrözik.
2012. aug. 7. 20:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Valami miatt az utóbbi időben vele álmodom. Néha gondolok rá, biztos a tudatalatti! Persze nem akarom megcsalni a férjemet, csak olyan fura, hogy azzal a sráccal álmodok!
2012. aug. 7. 20:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!