Ez miért van velem?
Nem vagyok szerelmes, jó ideje. Tetszik 1-2 fiú (vagy több:D), de sose kezdeményezek, távolságtartó is vagyok. Így senkim sincs, még sosem jártam senkivel. De nem azért mert csúnya lennék, normális vagyok, csak most semmilyen társaságban nem vagyok. Most megyek egyetemre amúgy.
Tavaly érettségiztem le, azóta hetente többször is álmodok olyat, hogy egy volt osztálytársammal járok. De az álmokon kívűl, a valóságban nem érzek iránta semmit. Álmomban meg szeretem és ő is engem. Valaki tudja, mit jelent ez az egész?
Köszönöm előre is a segítséget:)
(a valóságban ez a fiú vonzódott hozzám, de amikor léptem volna, mindig kikosarazott. nem tudom ez az információ fontos e ide)
Na. Egyszerü erre a válasz.
Te egy antiszockós vattacukimuki vagy,ezért nem mersz közel menni hozzá lúzer balfék vagy soha nem lesz férjed se őasid nyomi. ásd földbe magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!