Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez miért van velem?

Ez miért van velem?

Figyelt kérdés

Nem vagyok szerelmes, jó ideje. Tetszik 1-2 fiú (vagy több:D), de sose kezdeményezek, távolságtartó is vagyok. Így senkim sincs, még sosem jártam senkivel. De nem azért mert csúnya lennék, normális vagyok, csak most semmilyen társaságban nem vagyok. Most megyek egyetemre amúgy.

Tavaly érettségiztem le, azóta hetente többször is álmodok olyat, hogy egy volt osztálytársammal járok. De az álmokon kívűl, a valóságban nem érzek iránta semmit. Álmomban meg szeretem és ő is engem. Valaki tudja, mit jelent ez az egész?

Köszönöm előre is a segítséget:)

(a valóságban ez a fiú vonzódott hozzám, de amikor léptem volna, mindig kikosarazott. nem tudom ez az információ fontos e ide)

2012. júl. 30. 15:10
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

Na. Egyszerü erre a válasz.

Te egy antiszockós vattacukimuki vagy,ezért nem mersz közel menni hozzá lúzer balfék vagy soha nem lesz férjed se őasid nyomi. ásd földbe magad.

2012. júl. 30. 15:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Előző, neked nem lesz senkid, mert egy bunkó paraszt vagy, azokat meg senki nem szereti. A kérdésre a válaszom, hogy azért álmodod ezt, mert a tudatod alatt még vonzódsz hozzá.
2012. júl. 30. 16:00
 3/3 anonim ***** válasza:
1., gondolom neked sincs barátnőd, mert ha ilyet írsz, élőben is egy idegbeteg állat lehetsz. Abba miért nem gondolsz bele, hogy neked sose lesz barátnőd? :d Majd mehetsz 25 évesen prostihoz elveszteni a szüzességed. Mert az új Call of Duty epizódot nem tudod sajnos megdugni, se a jobb kezedet.
2012. júl. 30. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!