Valaki rajtam kívül még tud ilyet vagy velem van a baj?
Ha álmodok akkor tudom irányítani az eseményeket MINDIG. szóval olyan mintha magától is mennek a dolgok de ha akarom akkor változtathatok is rajta. Sőt ha valamit nagyon nem akarok akkor fel is tudom magam kelteni. De azzal az a baj, hogyha felkeltem magam akkor miután megpróbálok visszaaludni ami elég könnyen menne akkor elkezdek bizseregni ami és ez elég rossz érzés ezért olyankor mindig megmozdítom az egyik testrészem, hogy ne aludjak el, ezzel a bizsergés is megszűnik. Ez a bizsergés azért rossz érzés mivel amikor ez történik valamiért nagyon elkezdek félni és nem tudom mitől de egyébként nem vagyok félős mivel horror filmeken nőttem fel unokatestvérem által, szóval kb 4-5 évesen már láttam horrort és most vagyok 14 szóval az ilyenekből hogy ilyen kitalált hülyeségektől féljek abból kinőttem, de valamiért amikor így bizsergek akkor mindig elkezdek félni
Valakinek még van ilyen?
Én is tudom irányítani az álaimat és fel tudom magamat kelteni ez szerintem normális dolog. Biztosan az erős akaratunk :)
A bizsergés a félelem fizikai előjele lehet. Az agyadban még nem tudatosult, hogy félsz, de a tested már készül a reakcióra, olyan gyorsan, hogy az agyból az izomba menő inger (parancs) a kelleténél erősebb. Ettől bizseregsz. Ha megmozdulsz, az inger helyre jön, normálisan halad tovább.
Hogy mitől félsz? Azt írtad, akkor ébreszted fel magadat, amikor nem akarod, hogy valami megtörténjen. Nos, tudat alatt rettegsz, hogy ha visszaalszol, folytatódik. Ez olyan, mint amikor nem akarsz visszamenni oda, ahol egyszer megtámadtak, vagy ilyesmi. Plusz még nem tudod, mitől bizseregsz, így teljes a pánik. Tudom, hogy könnyebb mondani, mint megtenni, de ne ijedj meg ilyesmitől! Mint látod, a tested normális reakciója az álmodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!