Álomfejtés! Mit jelent ez az álom?
Van egy exem P. akivel furán váltunk el, de most szerdára megbeszéltünk egy találkozót, lehet az álom erre jelez előre valamit?
Az álom: P. albérletében voltam, Ő nem volt otthon, dolgozott. A lakótársa és egy haverjukkal vártam rá. A srácok tök jófejek voltak, közvetlenek, sokat beszélgettünk. Észrevettem hogy az egyik asztalon egy kisebb méretű sas volt egy terráriumban megvilágítva, élő sas. Egy szekrény tetején pedig egy bagoly ült, ő szabadon volt, feltűnt rögtön hogy félszemű. Mikor hátraléptem egyet a konyha irányába egy cserépbe ütköztem amiből egy hatalmas rózsabokor (rózsák nélkül csak a tövis) volt és ahogy beleütköztem és hozzáértem a tövisekhez amikbe rögtön belegabalyodtam és a tövisek nem engedtek, csak egyre mélyebbre fúródtak a ruhámba és a testembe, a tenyerem teljesen szétvágta, eléggé vérzett. Úgy döntöttem nem erőlködöm, hagyom hogy elengedjen a növény, ellazultam és végül ki is szabadultam. Aztán leültem a kanapéra megnézni a sebeimet, ekkor betoppant P. Meglepte hogy ott vagyok én meg furán éreztem magam, de végül odaült mögém és megnézte a sebeimet, ekkor jóleső kellemes érzés töltött el vele kapcsolatban.
Vajon mit üzenhet az álom? Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!