Van ennek az álomnak valami jelentése?
21 éves vagyok, és nem voltam még lánnyal. Ennek egy pszichológiai betegség az oka, emiatt nem volt párkapcsolatom. Most nem részletezem.
Azt álmodtam, hogy pár ember segíteni akar nekem, hogy egy lánnyal megtörténjen. Ezek az emberek nem tudom hogy ismerősök, vagy kik lehettek, de nagyon segítőkészek voltak.
A lány, akivel össze akartak hozni, őt ismerem, mondhatjuk h nem is vagyunk valami rosszba, sőt mondhatni barátok vagyunk. Szóval ő az egyetlen ismerős az álmomból.
Azok az emberek rám ültették a csajt, és úgy álltunk ott ketten "összeragadva" és vártuk mit akarnak még ezek az emberek. Meg védekezés nélkül, nem is akartunk csinálni semmit.
Ez a lány amúgy elég megértő meg minden, de nem az igazi számomra, és külsőre amúgy sem jön be. Szóval egy jó barátként tekintek rá, meg amíg nekem ez a pszichológiai "betegség" fennáll, addig nem is nagyon merek senkivel sem kezdeni.
Van ennek az álomnak valami jelentése? Mit jelenthet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!