1/8 anonim válasza:
Ha saját halálodat álmodod meg:alapvető változás, megújulás az érzelmeidben,régóta érlelődő változtatási szándékodat valóra váltod.
2/8 anonim válasza:
Inkább örülj, hogy csak álom volt. Nekem jó múltkorában balesetem volt álmomba és úgy haltam meg. Másnap este meg azt a hírt kaptam egy ismerősömről, hogy meg halt. :( Gondolhatod, hogy megrázott így.
3/8 A kérdező kommentje:
De...van, amikor a való életben is jó volna meghalni! És álmomban inkább megkönnyebbülést érzek, hogy végre vége...máskor meg azt, hogy még semmit nem váltottam végre az álmaimból...olyan rossz érzés!
2012. júl. 28. 19:54
5/8 anonim válasza:
Pontosan emiatt álmodsz a halálról mert ahogy írtad is folyamatosan ezen agyalsz. Így nincs benne semmi meglepő
6/8 anonim válasza:
Ha tudod a valaszt minek teszed fel a kerdest? Sztem nem nagyon erdekel itt senkit hogy megakarsz halni...
7/8 anonim válasza:
Vagy vágysz rá, vagy félsz tőle.
Arról álmodunk amitől félünk, vagy amire vágyunk.
Illetve lehet áttételes az álom, jelenthet befelé fordulást (mindenki hagyjon békén érzés), vagy éppen az ellentététe: szeretnéd, ha foglalkoznának veled, esetleg, hogy jobban szeressenek.
8/8 tiebchie válasza:
Szerintem nem vágyok te a halált, csak félsz az élettől. Ha egysíkú az életed, csinálj valami extrém változást, pl. most pénteken pakolj össze mindent egy hátizsákba és indulj el az országút mentén valamerre. Valami történni fog veled.
És ha nincs igazam és a halálra vágysz ember, akkor nem mindegy hol halsz meg v. hogyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!