Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet az álom?

Mit jelenthet az álom?

Figyelt kérdés

Táborban voltam. (Nem ilyen faházas vagy sátras).

Tele volt szobával az az épület. Egy szobában voltam, sok ismerősömmel(van akit csak látásból ismerek).

Valamiért kimentem a szobából és a saját szobámba akartam menni. Külön volt fiú és lány rész, valamiért a fiú részhez indultam, de aztán észrevettem, hogy a másik oldalt van a lány rész (kicsit kórház jellegű volt az épület belülről). Ahogy bementem a lányrészre (külön ajtó választotta el a folyosótól). Egy társalgó/ebédlő féleség lehetett (rengeteg asztal volt, nagyon hosszú), tele volt idősekkel (ezek a tanárok lehetettek). Mindenki köszönt és mosolygott. Valakit kerestem, egyszer csak megkérdezi az egyik idős hölgy, hogy melyik az én szobám (számot is mondott valamilyen 5.. valahányas), én meg nem tudtam, hogy hányas. Volt ott valamilyen füzet mondta, hogy keressem meg a nevem . És akkor nagy sípolás, fütyülés hallatszott. Mikor oldalra néztem ott toltak el mellettem egy idős férfit tolószékben. Elég sokan kísérték. Közben kerestem a nevemet. Aztán megint eltolták, de akkor már valamilyen ágyon feküdt. A felső teste meztelen volt, tiszta vér, tele volt vágásokkal és volt rajta olyan cső szerűség amit akkor helyeznek be mikor frissen műtenek vkit, hogy a vér kijöjjön (vagy valami ilyesmiért). Azt kiabálták, hogy májdonor kell. A lánya aki mögötte ül, meg zokogott és a telefonba mondta, hogy meg fog halni.

Mikor ezek elmentek, a másik oldalon jött pár fiatal fiú és lány (ők is betegekkel), hogy indiában is ez a betegség pusztít.

És ekkor felébredtem.

Mit jelenthet?

2012. júl. 27. 09:40
 1/1 anonim ***** válasza:
54%
Szereted a szilvásbuktát.
2012. júl. 27. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!