Álomfejtés? Segítség!
Múlt éjjel (megint) azt álmodtam hogy kiesik a fogam, vagyis már csak egy foggyökér tartotta a helyén.(Most a szemfogammal álmodtam ezt, nem tudom hogy ez segíthet-e.) Már több mint féléve álmodom ezt havonta hogy kiesik a fogam, volt hogy már kiesett az egész vérzett mindenféle volt..Nem vagyok jártas ezekben a dolgokban de sok mindent találtam hogy mi lehet sajnos nem tudom eldönteni a sok lehetőség közül amiket találtam. Mivel visszatérő álom gondolom van valami üzenete, ha valaki jártas ebben és tudna információval szolgálni azt nagyra értékelném. Előre is köszönöm a válaszokat.
17/F

Szerintem mindenféleképpen valami jel, hogy pontosan mi nehéz megmondani, szerintem vagy lesz a jövőben valami problémád a fogaiddal vagy már van csak nem tudsz róla.
Az álomszótárban találtam pár dolgot, nemtudom te mennyire hiszel ezekben de azért leírom:
Fogat enni: halál
Fogad ha kihull: az atyádfia meghal
Fogadat szádból kiszedni: siralom
Első fogat elveszíteni: nehéz felejtés
Fogaid ha mind kifutnak: egészségesnek gonosz, betegnek egészséget jelez.
Ha a fogaid összenőnek: tévelygés. visszavonás
Viaszból készült fog: szörnyű halál
Fogaidat tisztitani: nagy ártalom
Fogaid nyelveddel kitolva: dolgainak jó vége
Fog elvesztése, töredezése: Az agressziónk kifejezése, az önmagunkért való kiállással, önérvényesítéssel van aktuális gondunk- ebben akadályoztatva érezzük magunkat.
Ha a fogad kiesik álmodban akkor halált jelent, én úgy tudom. Én is álmodtam ezt 2x olyan fél éve és papám meghalt.
Barátnőmnek is volt már ilyen és neki is meghalt valaki a rokonságból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!