Ez mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
Én először suliban voltam az álmomban, aztán kiránduláson, majd mikor visszamentünk üldözni kezdtek, majd megakartak ölni.
Lelöktem mind 2-t a lépcsőn, egyiknek kitört mindene, másik nem tudom de nagyon mélyre lezuhant.
Aztán ahogy folytatódott, hirtelen minden úszott a vérben és mindenki a mozsdóban volt és ott próbálták kideríteni hogy ki volt.
Minden úszott tényleg a vérben, a falak is, aztán beszélgettem valakivel, meg meg se rezzentek, aztán nem találtunk kiutat, de hirtelen a hátunk mögött az utca lett, aztán elhagytuk a helyszínt.
Picit ijesztő, meg sokkoló volt.
Tiszta horrorfilm
2012. júl. 18. 06:47
1/3 A kérdező kommentje:
Meg akit lent vizsgáltak, gondolom az volt, aki mélyre zuhant.
Annak kivoltak a belei meg minden.
Teli volt tényleg minden vérrel.
2012. júl. 18. 07:05
2/3 anonim válasza:
esetleg ha horrort néztél semmiség én pl azt álmodtam h kaszabolom az embereket de ez szerintem csak úgy egy rémálom lehetett
3/3 A kérdező kommentje:
Nem néztem előtte semmit, de végül is ja.
2012. júl. 18. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!