Egy napraforgós tetoválás volt a lábamon a bokám alatt? Hmmm. NINCS TETOVÁLÁSOM! Következő: megharapott egy ló
Figyelt kérdés
2012. júl. 13. 18:21
1/5 Pietrosol válasza:
Szia!
Keress egy autóspihenőt,lehetőleg az úttól távolabb.Állj meg egy fél órára,de ne maradj a kocsiban!A kezedet kulcsold össze a fejed felett és vegyél nagy levegőt, becsukott szemmel!
Nem sokára jobb lesz!
2/5 anonim válasza:
Hmmm. NINCS LOVAM! Következő: palacsintát ettem.
3/5 anonim válasza:
És most szerinted mit jelentsen hogy álmodban volt tetkód igazából meg nincs... ha nem vetted volna észre az álom és valóság 2 külön dolog... nem kell belemagyarázni iyen hülyeségeket
4/5 anonim válasza:
Hmmm. NEM SZERETEM A PALACSINTÁT! Következő: felvettem a cipőm
5/5 anonim válasza:
Felvettem a cipőm,és így nem lett vizes a lábfejem amikor a pocsolyába léptem?Hmmmm.NEM IS ESETT AZ ESŐ!Következő:Mennyire hülye emberek vannak itten...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!