Mit csináljak rossz álmok ellen?
Nekem is volt, hogy egy trauma után sokáig rosszakat álmodtam, nekem az segített, hogy vezettem egy füzetet amibe beleírtam az álmaimat és megbeszéltem őket a pszichológusommal. Nem csak az álmokról, hanem mindenről beszéltünk, ami nyomta a szívem.
Őszinte részvétem az apukád miatt! Remélem minden helyre jön az életedben!
Búcsúzz el az apukádtól és engedd el. Ezt önmagadban kell megtenned.
Beszélhetsz hozzá elalvás előtt, elmondhatod mit tettél aznap ilyesmi. Majd idővel, engedd el.
Részben azért álmodsz rosszat, mert nem engedted még el az apukádat és ez neked rosszat tesz, részben azért mert még nem tetted túl magad a halálán.
Le szoktam írni az álmaim én is, próbálom elengedni aput, de nem tudom, hogy csináljam. Tudom, hogy meghalt meg minden, de nem tudom, hogy engedhetném el. Pszichológushoz nem akarok járni, ajánlották már, de viszolygok tőle. Álomfogóra gondoltam már csak még sehol nem láttam.
Nagyon köszönöm a válaszaitokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!