Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Azt álmodtam, hogy csókolóztam...

Azt álmodtam, hogy csókolóztam egy sráccal, mikor van barátom. Jelenthet-e vmi-t? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Most először fordult elő, hogy a barátomon kívül mással csókolóztam álmomban.Szóval azt álmodtam, hogy rokonaimnál voltam vmi kamra szerűségben és egyszer csak ott volt velem az évfolyamtársam, aki megcsókolt(nem nyelves csók volt, hanem olyan filmes csók), utána abbahagytuk és én meg visszacsókoltam. Ja és a barátom is ott volt velem a rokonaimnál csak úgy emlékszek, hogy pont kint volt az udvaron.

Hozzáteszem, hogy az évfolyamtársamnak ugyanaz a keresztneve mint a barátomnak.

Tudom nem kéne jelentőséget tulajdonítanom ennek a bugyuta álomnak csak olyan furcsa, hogy mással csókolóztam mikor van egy klassz barátom. Puszta kíváncsiságból kérdezem, hogy jelenthet-e vmit?:)

2012. júl. 10. 14:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Néha az is elég egy ilyen álomhoz, hogy felmerül benned a gondolat. Vagy az is lehet, hogy az a másik srác valójában a barátod volt, csak a személyek cserélődtek, ez sem ritka. Vagy csak valami vad dologra vágysz, pl. beleenni a félig kész tortába, kihajolni a vonat ablakából, ilyesmik.

Tényleg nem kell túlragozni a dolgot, nem jelent semmi különöset.

2012. júl. 10. 14:17
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ:) szerintem lehet, hogy tényleg csak egy kis kalandra vágyok :)
2012. júl. 10. 14:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Pusztán csak megtippelem, hogy pár héten, hónapon belül szakítottatok akkor. :)
2016. ápr. 22. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!