Miután álmodtam, én felébredtem. Fájt a hasam. Ez jelent valamit?
Figyelt kérdés
nagyon félek2012. júl. 3. 13:40
2/7 anonim válasza:
"Keress kérdéseket hasonló témákban: álom, has, álomfejtés, álomarcú, lány"
Ez mi? :DDD
3/7 anonim válasza:
Ki fogod hányni a beled, és mind a 20métert a kezeddel kell majd felhúznod, de gyorsan mert szétmarja a gyomorsav, és a fogaddal se lyukaszd ki, és ha élni akarsz tovább, akkor hátul kell visszagyömöszölnöd. Azután menj el WC-re többször is, hogy bejáratódjon.
4/7 anonim válasza:
Túl sokat zabáltál és valószínűleg szemét kaját. Félelem helyett inkább étkezz egészségesen.
5/7 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy felkeltél, és fájt a hasad. Leterhelted estére a gyomrod, vagy nem ettél semmit, és a gyomorsavad marta a gyomrod. Ilyen válaszok lehetségesek. Nem, semmi ezoterikus, misztikus, hókuszpókusz, abrakadabra.
6/7 A kérdező kommentje:
És ha én ezt nem hiszem el, akkor mit tehetek?
2012. júl. 4. 15:55
7/7 anonim válasza:
Fordulj orvoshoz(mondjuk pszichológushoz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!