Ha valaki tud álmot fejteni, akkor elmondaná mit jelent?
Azt álmodtam,hogy a régi házunkban aludtam.
(tudni kell,hogy ez a ház, a nagyszüleimé volt és nagyon romos állapotban volt,konténerszámra hordtuk a törmeléket,szemetet onnan.Sok pénzbe került mire felújítottuk,ebből a házból a szüleim válása után elköltöztünk és eladtuk.ez 2 éve volt)
Egy emeletes házról van szó, fehér volt amíg nem lett felújítva.Ott volt apámnak a összes testvére,azoknak gyerekei és felköszöntöttek névnapom alkalmából,mindenki megölelt.A szüleimet nem láttam ott.
Aztán kimentünk az udvarra és volt még ott egy csomó idegen ember,akiket nem ismertem ,de segítettek a házat tatarozni.
Nagy állványokon álltak és úgy mosták a ház hatalmas ablakait,nagy partvisokkal.Meszelték is a házat fehérre.Ott volt a barátom is,de vele nem kerültem kontaktusba.Csak láttam.A ház most nagyobbnak tűnt mint valaha.Én is segítettem,de az állványról amikor leakartam mászni vagy ugrani akkor hirtelen beleestem egy puha kicsit saras földes részre.Hasra estem, de nem fájt.felálltam.Még egy néger nőre emlékszem aki kövér volt. Ő is mosta az ablakot,színes ruhában volt és össze volt fogva az általam dúsnak vélt haja.
Aztán felébredtem...Ha valaki komolyan foglalkozik ezzel kérem válaszoljon:)
Köszönöm!
Valójában jó volt újra otthon lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!