Júlia69 kérdése:
Mit jelent az "álmom"?
Figyelt kérdés
Múlt éjszaka volt, hogy félig aludtam, félig nem, és afféle szimbólumot láttam magam elé (gyakori nálam az ilyesmi, és nagyon ijesztő tud néha lenni) egy szívet, ami két tőrrel volt átszúrva. A tőr jelentésének utána néztem, az az akaratot jelképezi, nem?2012. júl. 9. 08:06
1/2 anonim válasza:
talán hogy 2 embert nagyon meg fognak bántani, aki a te közeli hozzád tartozód, vagy te bántasz meg 2 embert, de nagyon. Szerintem ezt jelenti de nem bizti.
2/2 anonim válasza:
Csatlakozom az elsőhöz, annyi kiegészítéssel h jelenthet múltbéli eseményt is, nem szükségszerű hogy a jövőre utal. Azt viszont jelenti, hogy a kiváltó esemény mostanában foglalkoztat valamilyen szinten.
A tőr önmagában tényleg jelenthet akaratot, de olyan eseményt is ami miatt búntudatod van, vagy akár neked okoz/okoztak fájdalmat. Együtt a szívvel kell értelmezni, így mindenképp valamilyen érzelmi válságról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!