Mit jelent az álmom?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam az éjjel,hogy egy havas területen voltunk,és ott volt az egyik kedves ismerősöm,akit nagyon régen nem láttam.Én járkáltam körbe-körbe,és az egyik részen nagyon jeges volt,és az ismerősöm odajött,hogy majd kitapossa nekem az utat.Erre elesett és eltört a lába,nagyon csúnyán megsérült,cafatos lett az egész lábszára.Elrohantam hogy mentőt hívjak.Kimentem az utcára,végre jött a mentő,és mire visszaértem,annyit láttam hogy az ismerősöm eltűnt,és lábát csomagolják be.Elkezdtem sírni,és közölték hogy meghalt,mert leszakadt a lába.És most ne mondjátok hogy nincs jelentősége,meg hogy a nap eseményeit dolgozom fel.A múltkor meg azt álmodtam hogy az egyik ismerősöm kezét leharaptam.Mik ezek az állandó elvesztett végtagok?2012. júl. 7. 08:50
1/1 anonim válasza:
Pedig nincs jelentősége, tudom, hogy azt akarod, hogy legyen, de NINCS! De nyugi, majd úgy is jön a hazudozó azt kitalál neked valami jelentést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!