Ez az álom vajon mit jelenthet? (bővebben lent)
Szóval tegnap este azt álmodtam, hogy éjszakai osztálykiránduláson voltunk. Ott megálltunk egy olyan helyen, ahol egy fa WC volt, kb. ilyesmi, csak szélesebb: [link]
Ott a WC-t klozetnak neveztem (az egyik osztálytársam is annak szokta), erre meg mondták, hogy klozettának kellett volna nevezni és rendőrök jöttek elő, hogy "letartóztassanak". Kérték a személyi igazolványomat, mondtam, hogy nincs nálam, erre meg fogott az egyik rendőr, elővette a vadászpuskáját és főbe lőtt, de csak olyan altatólövedék-szerűséggel, mert éltem továbbra is, csak furcsa szagot éreztem és minden eltorzult, gondolom így akartak bevinni a bíróságra. Ennyi volt az álmom.
Ön szerint mindez mit jelenthet?
Nincs minden álomnak jelentősége. Az az napi eseményeket így dolgozta fel a tudatod.
De ki lehet filézni vajon mi, mire utalhat. Akkor sem találnánk meg az értelmét:D. Ez ilyen, fogadd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!