Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ha egy lánnyal...

Mit jelent ha egy lánnyal álmodok?

Figyelt kérdés
Ma volt az első hogy vele álmodtam,de szerintem nem az utolsó. Az álomban meg akart csókolni, de valamiért elutasítottam, de ezt igaziból nem tenném.. O.o

2012. jún. 28. 13:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Na biztos nem tudod, de ha te meg akarsz csókolni egy lányt, vonzódsz hozzá, jó eséllyel az álmodban megtörténhet a dolog. De kiszámíthatatlan, hogy valóban megtörténik az álmodban, vagy sem, mivel nem úgy történik és van minden az álmodban, ahogy akarod, és ahogy a valóságban áll.
2012. jún. 28. 13:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább a visszautasítástól félsz, azért foglalkozol ezzel álmodban.
2012. jún. 28. 17:18
 3/4 anonim válasza:
Lannyal almodni ugyanazt jelenti mintha egy fiuval almodnal...Ennyi;)...Aaam...amugy lehet hogy nem is kell neked ennyire az a lany...
2012. jún. 29. 16:15
 4/4 anonim válasza:
Nekem van Álmos könyvem és abba vannak hozzá kulcs szavak, de mit izgat fiú vagy nem?
2012. júl. 3. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!