Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álomrész?

Mit jelent ez az álomrész?

Figyelt kérdés
A szerelmemmel beszélgettem volna, de nem tudtam valami értelmesen beszélni és össze-vissza hadartam mindent. Furán nézett rám és úgy ment el, hogy össze volt szorítva az ajka. Rózsaszín, téli kabátban volt, de őszies hangulat volt.

#álom #álomfejtés #álomrész #álomrészlet
2012. jún. 27. 10:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Van kettőtök közt valami ki nem mondott probléma, ami a kapcsolatotok rovására megy. Csak nem beszéltek róla, mert vagy ciki, vagy nem is tudatosult még, hogy van ilyen gond.
2012. jún. 27. 11:15
 2/12 A kérdező kommentje:
Ezzel csak annyi a baj, hogy még soha sem beszéltem vele és együtt sem vagyunk.
2012. jún. 27. 11:28
 3/12 anonim ***** válasza:
Hohó! Akkor viszont egyszerű. Csodálom hogy nem jössz rá magadtól. :) A ki nem mondott dolgokkal van összefüggésben.
2012. jún. 27. 11:43
 4/12 A kérdező kommentje:
"A ki nem mondott dolgok" alatt mit értesz?
2012. jún. 27. 11:45
 5/12 anonim ***** válasza:
Most amikor azt mondod, hogy a "szerelmeddel" álmodtál, az egy valós személy egyáltalán?
2012. jún. 27. 12:22
 6/12 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon is valós.
2012. jún. 27. 12:30
 7/12 anonim ***** válasza:
Álmaid az életed során tudott, tapasztalt, látott, hallott dolgokat, történéseket, helyszíneket, embereket vetítik eléd, legyenek azok tudatosan vagy tudat alatt érzékeltek. Gondolatok, vágyak és félelmek is megjelenhetnek benne természetesen. Önmagában nincs jelentésük, ámde következtetni lehet arra, hogy jelenlegi életedben milyen örömöknek nézel elébe, mit szeretsz, vagy milyen problémákkal, illetve félelmekkel küzdesz. A legtöbb esetben a valóság darabkái elferdülhetnek, megkeverednek álmodban. Egyébként ha úgy nézzük, csak értelem nélküli képek sorozata, semmi több.
2012. jún. 27. 12:33
 8/12 anonim ***** válasza:
Nyilván azt jelenti, hogy nem ragadod meg a lehetőséget, nem mondod ki az érzéseidet (összeszorított száj), és félsz hogy örökre elveszíted emiatt. erre utal, hogy ősz van (elmúlás) és elmegy.
2012. jún. 27. 12:51
 9/12 A kérdező kommentje:
Gondolatolvasó vagy, pont ugyan ezekre gondolok nap, mint nap. Köszi!
2012. jún. 27. 13:06
 10/12 anonim ***** válasza:
Akkor meg hajrá ne vesszen kárba egy jó lehetőség! :D Veszteni nem veszthetsz semmit, max nyerhetsz.
2012. jún. 27. 13:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!