Mit jelenthet ez az álom? Tudom, hogy pszihológiai jelentése van!
Nagyim halála után nem sokkal álmodtam: Nyaralni voltunk az egész családdal (Anya, aki 18 éve halott, Apa, Nagyi, Én, Báttyám) hosszú padon aludtunk ott, majd hazajöttünk és anya meghalt álmomban Nagyim mondta, mert a következő nyaraláson tesómmal, csak vele mentünk. Nagyim ott halt meg, míg aludtunk és éreztem és láttam egy féri árnyékot, aki tudtam, hogy a gyilkos volt, mégis nyugtató volt a jelenléte. Miután felébredtem az árnyra az első gondolatom az volt, hogy Apa volt.
Mit jelenthet? Nagyon durva volt, és biztos vagyok benne, hogy pszichológiai jelentése van.
Volt akkoriban még egy álmom: Nagyimmal a nappaliban tv-t nézünk, és a következő másodpercben a hálóban sikálom a földet tiszta erőmből. Ez a két kép váltakozott folyton.
Ez mit jelenthet?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Megint a korabban többször iro vagyok. De tenyleg! Hogy ez nekem eszembe se jutott! A haloszoba jelentheti a legbelsönket, ami bizalmas, ahova masnak nem engedünk bepillantast, a legmelyebb tudatalattit, es ezt takaritod...
Kerdezted, "miért Nagyim halálakor került előtérbe?". Mert akaratlanul is edesanyad jutott eszedbe a halalrol.
Köszönöm a válaszaid, tényleg teljesen igazat adok neked! Nekem eszembe sem jutott volna, de így, nagy igazságot látok benne!
Köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!