Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez a furcsa álom?

Mit jelenthet ez a furcsa álom?

Figyelt kérdés
Ma elég különöset álmodtam, soha nem szoktam ilyet.Na szóval az álmaim az erőszakról,és a félelemről szóltak.Tesómmal vártuk a buszt, amikor hirtelen megjelent 5-6 néger és egy csapat fiú közül az egyik beszólt nekik.Persze a négerek se hagyták magukat ők is visszaszóltak és verekedésig fajult a dolog.A tesómmal próbáltuk szétválasztani őket, de majdnem minket is megütöttek.Egyre jobban felkavartak az események, és eluralkodott rajtam a pánik.Valami azt súgta meg kell állítanom őket,és egyszer csak nem tudom hogyan, de hirtelen hatalmas erőm lett, mintha egy jóságos tündér lettem volna, aki békét szórt a verekedőkre.A másik álom, is verekedős volt, de annál remegve ébredtem fel.Az udvarunkon egy apuka játszott a két fiával, de még egy tucat gyerek ott volt.Aztán valamin összeveszett az apuka és az egyik fia és a fiú belerúgott az apjába és elkezdte ököllel ütni. Az apukának sikerült felállnia valahogy és rögtön üldözőbe vette a fiát, akit elkapott és a hajánál fogja pörgette meg, aztán tiszta erőből nekivágta a mászókának, akinek eltört a gerince.Az volt a legrosszabb benne, hogy a szemem előtt történt az egész és akárhányszor közbe akartam avatkozni, valami mindig visszafogott.Amikor láttam a fiút a földön feküdni elkezdtem tiszta erőmből sikoltozni, kiabálni, szinte már őrjöngtem, képes lettem volna az apukára rátámadni, de csak azt kiabáltam, hogy mit csináltál te ba...om, meghalt, meghalt!!Annyira rossz volt, hogy még most is ha eszembe jut belém hasít a félelem.A harmadik álmom a legfurcsább,mivel a keresztapukámról szól, aki már 5 hónapja meghalt, de még csak most jelent meg az álmomba.Szóval a ravatalozóba voltunk vagy a kórházi ágya mellett, nem tudom pontosan,anyukája és apukája odamentek hozzá és ezt a furcsa üzentet mondták neki:"Anyukád mindig szeretett és apukád mindig kiállt melletted"! De nem vagyok benne biztos, hogy ezt ők mondták-e neki, mert egy hörgő hang mondta ezt,ezért úgy hangzott mintha a keresztapukám hirtelen vett volna egy utolsó lélegzetet és ezekkel a szavakkal búcsúzott volna.Aztán mióta felébredtem folyton ez a mondat jár a fejembe, hogy miért mondta volna ezt a keresztapám a szüleinek, amikor ennek nincs is így értelme.Talán üzenni akart valamit?Már azon is gondolkodtam, hogy mivel jövőhét szerdán lesz apukám 50.éves és én meg sebészetre megyek, mi van ha aznap történni fog valami rossz? Van ennek az üzenetnek valami jelentése, vagy ne is foglalkozzak vele?
2012. jún. 22. 18:29
 1/2 anonim válasza:
Semmit nem jelent..egyszerűen átmegy alfába az agyad ilyenkor az ember álmodik!...semmi földöntúi..ja és nehogy elhidd h szupererőd lesz..
2012. jún. 22. 21:50
 2/2 anonim válasza:

Gondolom te lány vagy, mert azok szoktak tündérek lenni, meg sikoltozni... Az első szituációban jó döntés lehet közbeavatkozni, mert kevés az esélye, hogy súlyosabb sérülést szenvedsz vagy egyáltalán megsérülsz és valóban képes lehetsz hatni a résztvevőkre megakadályozva ezzel egy nagyobb bajt, egyértelmű helyzetről van szó, két tinicsoport "emberkedett" egymással, direkt egymásba kötöttek, ilyen a való életben is elő szokott fordulni...bár ha az egyik csapat fiú nem fekete, hanem barna színű, akkor inkább óva intenélek a közbelépéstől.

A másik esetben arról a pszichopata apáról szól, aki rendszeresen veri a gyerekét. Amit te láttál, az annak a jelenete, amikor a gyerek fellázadt, tudta, hogy a veszekedés hová fog fajulni, nem várta ki, hogy az apja megüsse őt, inkább ő ütött, ez egyfajta bosszú is volt a korábbi sérelmekért. Csakhogy az apa nem tűrte el az ellenszegülést... Akkor csinálni valamit, amikor a fiú már nem élt, teljesen felesleges lett volna, legfeljebb magadat sodrod veszélybe, a kiabálásod indulati reakció volt, amely azonban ha tettlegességig fajult volna, nagy esélyed van rá, hogy komolyabban megsérülsz, ráadásul a semmiért. A tanulság az, hogy bizonyos helyzetekben a saját érdekedben a legbölcsebb döntés visszafogni az indulataidat, felesleges bármit is tenni, pl. egy kész helyzeten már nem tudsz változtatni. Az őrültekkel különösen vigyázni kell, mivel nem ésszerűen cselekszenek, nem foglalkoznak a tetteik következményekkel. Előfordult pl. egy iskolai ámokfutó lövöldözése során, amikor az egyik tanuló elbújt a szekrényben, a fegyveres tőle pár méterre lőtte le a barátját, amíg ő a rejtekhelyen kuksolt és tanúja volt a mészárlásnak. Szerintem nem lett volna okos döntés kirontani a búvóhelyéről...

Hogy kitől búcsúzott a keresztapád? Nos, miért ő lett a te keresztapád? Keresztszülőknek azokat a rokonokat vagy barátokat szokták felkérni, akik közel állnak a vér szerinti szülőkhöz. És ki máshoz szólna egy keresztszülő utolsó pillanataiban, mint a keresztgyermekéhez? Tehát szerintem ez az üzenete neked szólt. Talán azt jelenti, hogy a szüleid mindig jót akarnak neked, bízzál bennük, legyél engedelmes, szófogadó, legyél velük őszinte, ne titkolózzál, ilyesmik... Édesanyád jobban tudja mi a jó neked, mint te magad, édesapád kevésbé tudja, viszont kiáll melletted azzal, hogy édesanyádat támogatja és nem neked ad igazat ővele szemben.

2012. jún. 22. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!