Mostanában olaszul álmodok. Ez csak szerintem furcsa? Többi lent.
Figyelt kérdés
Mióta elkezdtem olaszt tanulni ( szeptember óta ) minden álmomban mindenki olaszul beszél.. Én is.. Elég jól megy az olasz mert kéttan-nyelvű gimibe járok, így szinte mindig mindent értek amit álmomba mondanak. Ez mitől lehet? Lehetséges ez? Mostmár mindig olaszul fogok álmodni?2012. jún. 16. 08:47
1/13 anonim válasza:
Dehogy én is olaszul álmodtam amikor érettségiztem,majd ha nem tanulod olyan intenzíven elmúlik.
2/13 anonim válasza:
Én is szoktam néha angolul, vagy franciául :)
3/13 anonim válasza:
nincs ebben semmi furcsa.. én egyszer voltam egy nagyon fárasztó, hosszú előadáson és utána álmomban németül beszéltem és körülöttem mindenki..xd
4/13 anonim válasza:
Akkor lenne fura, ha nem tudnál olaszul:)
5/13 anonim válasza:
Beléd szállt egy olasz szellem.
7/13 anonim válasza:
az nagyon jó! ez azt jelenti, hogy már tényleg tudod az olasz nyelvet! grat! (:
8/13 anonim válasza:
Nekem is szoktak idegennyelvű álmaim lenni, nincs ebben semmi pláne. Tanulod, minden nap találkozol vele az iskolában,
9/13 anonim válasza:
Én is szoktam pl angolul álmodni. Szerintem teljesen normális, hogy ha napközben valamilyen nyelven történik veled valami, akkor az álmodás közben is gyakran visszatér azon a nyelven.
10/13 anonim válasza:
Ha nem tanulod vagy ismerted azt a nyelvet, akkor az előző életek valamelyikéből jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!