Mindenki így álmodik?
Figyelt kérdés
Újabban nagyon részletesen emlékszem az álmaimra, és egy nagyon furcsa dolog feltűnt.
Mindig a valóságról álmodok, de mmégse. Azaz példáául rengetegszer, ha egy madárt látok, akkor egy hibrid madár jelenik meg álmomban. Pl furcsa sirály-keselyű-albatrosz keverék, vagy hattyú-sas keverék. Mindegyik madárból az a tulajdonság ami tetszik, és így nagyon furcsa állatok születnek meg a képzeletemben. A vicc, hogy ilyet magamtól es sem tudtam volna képzelni.
De mindennel így vagyok. Pl, ha azt álmodom, hogy az albiban vagyok, akkor csak a helyről tudom, hogy ott van, de maga a lakás belülről pl. a papám lakása.
Azaz úgy vettem észre, hogy álmunkban teljesen összekeverednek a valós tapasztalataink egy új világot alkotva.
2012. jún. 20. 12:37
1/3 A kérdező kommentje:
*madarat
2012. jún. 20. 12:37
2/3 anonim válasza:
Bizony így van. Mivel nem vagy tudatodnál, a valós részletek összekuszálódnak. Mindenkinél előfordul, az lenne a furcsa, ha rendre valóságos álmaid, a valóságnak teljes mértékig megfelelő dolgokat álmodnál mindig.
3/3 anonim válasza:
ez így tök normális. eseményekkel is így van. pl. újraélsz álmodban egy megtörtént eseményt, ami aztán másképp végződik. az álomban az idegpályák majdnem véletlenszerűen kapcsolódnak egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!