Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az, ha álmomban...

Mit jelent az, ha álmomban kihullanak a fogaim?

Figyelt kérdés

Nem mind,csak néhány darab.Én sírok és a kezemben tartom őket.Fájdalmat is érzek közben.

Évek óta visszatérő álom ez,de nem tudok rájönni,hogy mi lehet a jelentése. (Komoly válaszok érdekelnének!)

2012. máj. 24. 10:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
75%

A fogak az önérvényesítés látható formáját szimbolizálják: „kimutatjuk a fogunk fehérét”.

Törmelékes tönkremenése és kiköpködése a haragunk szétaprózódását jelenti: a dühöt nem ott és akkor fejezzük ki, ahol keletkezett, hanem, miután felőrölte nyugalmunkat, „találomra” szétköpködjük, többnyire ártatlan áldozatainkra. Egyben kieső fogak az agresszió teljes visszatartására, vagy a túlzott kieresztése miatti bűntudatunkra utal.

2012. jún. 4. 06:01
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Talán ez a jelzés hogy redszeresen moss fogat mert hamar tönkremennek..
2012. jún. 4. 14:22
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Ha a fog kihullik és fáj a heje akkor valaki aki közel ál hozzád meg fog halni! :(
2012. jún. 9. 20:56
 14/19 anonim ***** válasza:
Utolsó ne mondjál már baromságokat, az álom nem a jövőt mutatja meg...
2012. jún. 10. 06:45
 15/19 anonim ***** válasza:
23%

Nem baromság mert nekem is volt ilyen álmom és megnéztem az állmos könyvben és ugyanezt írta!

2 nappal utána az unokatestvérem testvére meghalt :(

2012. jún. 11. 19:54
 16/19 anonim ***** válasza:
Jól van, menjél máshová hazudozni szerintem.. Álmoskönyv, az:D
2012. jún. 12. 11:01
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem nagyon érdelek a te lepusztult gondolkodásmeneted,ha rákeresnél a netem van állmoskönyv!Abban vannak leírva az álmok jelentése!
2012. jún. 12. 18:19
 18/19 anonim ***** válasza:
Majd megfogadom a tanácsod, ha már Magyarul tudsz írni! A neten amúgy elég sok minden van, te mindent elhiszel belőle?
2012. jún. 14. 14:56
 19/19 anonim ***** válasza:
74%

15-ös, az unokatestvéred testvére nem az unokatestvéred...?

na mindegy, nekem is vannak ilyen álmaim, és nekem is azt mondták, hogy közelgő halált jelez. Picit tartok tőle, de belegondolva, akkor megjósolnánk a jövőt...? Legalábbis a halált illetően. Hát ez elég lehangoló...

2013. febr. 20. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!