Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az, hogy szezámmagg...

Mit jelent az, hogy szezámmaggal álmodtam?

Figyelt kérdés
2012. máj. 21. 21:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
59%
Azt, hogy tudod mi az a szezámmag.
2012. máj. 21. 21:10
 2/14 anonim ***** válasza:
59%
semmit, az istenit neki
2012. máj. 21. 21:31
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Szezámmag: az ezzel álmodó személy különleges küldetés előtt áll, egy új világ vezetője lehet, ha hallgat a hangokra.
2012. máj. 21. 21:35
 4/14 anonim ***** válasza:
70%
Szezámmagos bundában kell megsütnöd a csirkemellet, és ubisalival valamint krumplipürével kell tálalnod :)
2012. máj. 21. 21:37
 5/14 anonim ***** válasza:
Azt kell tudnod az álmokról, hogy az életed során tudott, tapasztalt, látott, hallott dolgokat, történéseket, helyszíneket, embereket vetítik eléd, legyenek azok tudatosan vagy tudat alatt érzékeltek. Gondolatok, vágyak és félelmek is megjelenhetnek. Mindegy hányszor és mikor jöttek elő ezek a gondolatok, félelmek, stb. Ha egyszer is előjött később az is az álmodba kerülhet. Önmagában nincs jelentése az álmoknak, de következtetni lehet arra, hogy jelenlegi életedben milyen örömöknek nézel elébe, mit szeretsz, vagy épp milyen problémákkal, félelmekkel küzdesz. A legtöbb esetben a valóság darabkái elferdülhetnek, megkeverednek, ez pedig nem szokatlanságra vall, hanem teljesen természetes. Egyébként csak értelem nélküli képek sorozata.
2012. máj. 21. 22:12
 6/14 anonim ***** válasza:
54%

Pedig bizony jó útmutató az álom,legalábbis nekem.

Régebben folyton az iskolapadban ültem,sokáig álmodtam ezt,addig míg be nem pótoltam a hiányosságomat és leraktam az érettségit.:)

Utána megszűnt.

Ugyanígy voltam a babával,addig míg megszületett.

Nálam így mutatja az irányt.

2012. máj. 21. 22:42
 7/14 anonim ***** válasza:
55%

és most mi következik?

addig álmodod, hogy meghalsz amíg az is be nem jön?

2012. máj. 21. 22:49
 8/14 anonim ***** válasza:

Fúú de gonosz vagy!

Mondom nekem bevált!!!

Tudtommal arra van ez az oldal,hogy megosszuk egymás tapasztalatait.

És csak nenagyon viccelődj a halállal...

2012. máj. 22. 00:01
 9/14 anonim ***** válasza:

nem viccelek, a saját érdekedben ajánlom, hogy ne higgy abban, hogy meg tudod álmodni a jövőt

amiket felsoroltál, azok mind többé-kevésbé kiszámítható dolgok voltak, előre lehetett tudni, hogyha tisztességesen tanulsz, sikerül majd az érettségi, stb.

akkor lesz baj, ha majd valami negatív tartalmút álmodsz, nem feltétlenül halállal kapcsolatosat, félni fogsz, hogy bekövetkezik, hogy esetleg az adott esemény miattad van, azt hiszed majd, hogy meg tudtál volna akadályozni eseményeket, ha az álmodat kicsit másként értelmezed

természetesen lehetnek és biztos lesznek véletlen egybeesések, de mondom, ezek az esetek nagy többségében triviális, kiszámítható dolgok lesznek

persze remélem te azért nem vagy ezen a szinten :D

2012. máj. 22. 02:38
 10/14 anonim ***** válasza:

Tudod van egy mondás,amit szinte mindenki ismer:

"Ha megtudod álmodni,megtudod csinálni"-Walt Disney

(olvass utána,ha még ismeretlen volna számodra)

Vele már nem tudsz leállni egyezkedni...:)

És milyen igaz mondást hagyott hátra az emberiségnek.

Csak tudod az igazság beismeréséhez és teljes vállalásához hatalmas adag bátorság kell !:)))

2012. máj. 22. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!