Mit jelent az, hogy szezámmaggal álmodtam?
Pedig bizony jó útmutató az álom,legalábbis nekem.
Régebben folyton az iskolapadban ültem,sokáig álmodtam ezt,addig míg be nem pótoltam a hiányosságomat és leraktam az érettségit.:)
Utána megszűnt.
Ugyanígy voltam a babával,addig míg megszületett.
Nálam így mutatja az irányt.
és most mi következik?
addig álmodod, hogy meghalsz amíg az is be nem jön?
Fúú de gonosz vagy!
Mondom nekem bevált!!!
Tudtommal arra van ez az oldal,hogy megosszuk egymás tapasztalatait.
És csak nenagyon viccelődj a halállal...
nem viccelek, a saját érdekedben ajánlom, hogy ne higgy abban, hogy meg tudod álmodni a jövőt
amiket felsoroltál, azok mind többé-kevésbé kiszámítható dolgok voltak, előre lehetett tudni, hogyha tisztességesen tanulsz, sikerül majd az érettségi, stb.
akkor lesz baj, ha majd valami negatív tartalmút álmodsz, nem feltétlenül halállal kapcsolatosat, félni fogsz, hogy bekövetkezik, hogy esetleg az adott esemény miattad van, azt hiszed majd, hogy meg tudtál volna akadályozni eseményeket, ha az álmodat kicsit másként értelmezed
természetesen lehetnek és biztos lesznek véletlen egybeesések, de mondom, ezek az esetek nagy többségében triviális, kiszámítható dolgok lesznek
persze remélem te azért nem vagy ezen a szinten :D
Tudod van egy mondás,amit szinte mindenki ismer:
"Ha megtudod álmodni,megtudod csinálni"-Walt Disney
(olvass utána,ha még ismeretlen volna számodra)
Vele már nem tudsz leállni egyezkedni...:)
És milyen igaz mondást hagyott hátra az emberiségnek.
Csak tudod az igazság beismeréséhez és teljes vállalásához hatalmas adag bátorság kell !:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!