Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Igaz-e a lejjebb írt dolog?

Igaz-e a lejjebb írt dolog?

Figyelt kérdés
Az Odaát (Supernatural) sorozatban hallottam olyanról, hogy az ember felébred hogyha álmában meghal. Ez igaz, vagy csak mese?

2012. máj. 18. 17:26
 1/10 kiflitolvaj ***** válasza:
40%
Aki felebred, az nem tud almaban meghalni. Aki pedig almaban hal meg, az nem ebred fel tobbe.
2012. máj. 18. 18:05
 2/10 anonim ***** válasza:
Többször álmodtam már azt, hogy meghalok, de sosem keltem föl. Vagy jött egy másik álom, vagy pedig azután kívülről figyeltem az eseményeket.
2012. máj. 18. 18:28
 3/10 anonim ***** válasza:

Eddig 2x haltam meg álmomban:

1. azzal kezdődött az álom már rögtön felülről láttam a balesetet

2. pillanat sötétség, majd újraéledtem és folytatódott az álom.

Egyiknél se láttam magam meghalni, nem éreztem semmit.

2012. máj. 18. 21:11
 4/10 anonim ***** válasza:
...tehát nem igaz. (előző)
2012. máj. 18. 21:12
 5/10 anonim ***** válasza:

Attól függ. Van aki felébred mielött meghalna, van aki nem.

Az álmokban nincsenek szabályok, hogy bizonyos dolgok mindig ugyan úgy fognak történni.

2012. máj. 18. 21:41
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem kell fel és meg is mutatom miért:

[link]

[link]

2012. máj. 18. 21:51
 7/10 anonim ***** válasza:
vagy felébredsz vagy nem az álomból, jobbik eset, ha fel
2012. máj. 18. 22:40
 8/10 zokniszörny válasza:
Ez az Eredetben (Inception) is benne volt, ettől még nem hiszem, hogy igaz lenne.
2012. máj. 19. 02:23
 9/10 anonim válasza:

Én már legalább 10-szer estem le egy hegyről álmomban, mind a tízszer meghaltam, mind a tízszer 5-6 mp.-ig zuhantam, mindig ugyanazt láttam zuhanás közben, és MINDIG FELÉBREDTEM MIKOR LEÉRTEM ÉS MEGHALTAM!!!XD(nem tudom, hogy csináltam!)

Szerintem ez mindenkinél máshogy van, én általában felébredek!

2012. máj. 19. 18:54
 10/10 anonim válasza:

Nekem pl változó.

A zuhanós álmokból, bárhonnan is esek (általában csak sötétségbe és még levegőt se kapok) úgy ébredek fel becsapódásnál h rugok magamon egy kicsit amitől már téll felemelkedek és visszazuhanok xD...

De volt olyan is h szinte észre sem vettem h meghaltam... Pedig elég feltűnő lehetett xD ilyenkor békésen aludtam tovább. Előfordult h mint egy játékban újraéledtem és mentem mintha semmi sem történt volna.

2012. máj. 20. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!