Álmodott már valaki lottószámokkal, amiket aztán megtett? Nyert is velük?
Figyelt kérdés
Én tegnap egész éjjel lottószámokkal álmodtam és szerencsére emlékszem is rájuk, gondoltam, hogy megjátszom őket. Járt már így valaki, akinek be is jöttek az álmodott számok?2012. máj. 17. 17:28
11/12 anonim válasza:
Épp tegnap álomdtam, 3 számra emlékeztem. Megtettem, de nem jött be. Mindenesetre a következő pár héten még megteszem, az esélyeket rontani nem fogja.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.:)
7 számot álmodtam egyébként és a 30-as volt a legnagyobb, úgyhogy a skandin játszottam meg a számaimat, de nem jött be, 1-et találtam csak el mind a gépi, mind a kézi sorsoláson.:(
2012. máj. 24. 09:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!