Miért tudom magam a kellemetlen álmaiból felébreszteni magam?
Figyelt kérdés
2012. máj. 13. 11:13
2/4 anonim válasza:
Miért ne tudnád? Gondolom eddig még mindig felébredtél előbb-utóbb? :-)) Általában ezek az álmok hosszúnak tűnnek, de valójában csak néhány másodpercig tartanak. Ha tudatában vagy, hogy álmodsz, akkor már valószínűleg az ébrenlét határán vagy, az is lehet, hogy épp alvási paralízised van, ezért érzed kényszeredetten, hogy fel kell kelned. Nem tudom mennyi idős vagy? Ezek leggyakrabban tizenéves korban jelentkeznek, bár nekem a "legdurvább" paralíziseim és az éber rémálmaim 30 fölött jelentkeztek. Azért tippelek paralízisre nálad, mert ha gondolom arról lehet szó, hogy tudod, hogy álmodsz, fel akarsz kelni, de nem bírsz, tehát ez alvási bénultság, ami sokszor jár kellemetlen látomásokkal. Többnyire a normál alvásban, a REM fázisban nem tudjuk, hogy álmodunk.
4/4 anonim válasza:
Ha álomban felébredsz éber álmod lesz amit hívhatunk tudatos álomnak is ez a pszchológia álláspontja kevés embernek sikerül ilyenkor az agyi hullámok megváltoznak de ha picit máshogy gondolkodsz akkor ha álmodtam maagdhoz térsz és tudatosan csinálsz dolgokat az azstrál világban tevékenykedsz sokan ezt próbálják meg előidézni Asztrálprjekció közben de ide tartozik a tudatos álmodás is azzal h ilyenkor a tudat irányítása egy picit megszűnik és az álomban térsz magadhoz de tudnod kell h ez csak álom de bármi megtörténhet.Asztrálprojekció közben viszont nincs az h megszűnne a tudatos éned kontrolálása ezért abból ha vkinek sikerül sokszor lehet valós idejű Ap is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!