Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Kb. kétszer álmodtam ezt, pár napja. Egy óriási fehér madár van benne, hosszú nyakkal, nagy és erős, kicsit olyan mint egy strucc, de sokkal szebb, és a nyakán is végig van tolla. Nem szimpla fehér, foltokban színes(tényleg színes, egy folton belül a szivárvány összes színe megjelenik). A feje olyan, mint egy fácáné, és van "fejdísze" is. Bokrok mögött rejtőzik és félek, hogy meglát és elkezd kergetni. Szerintem repülni nem tud. Elég félelmetes szeme van, mégis vonz magához.

Ha ez hasznos információ: ballagásom előtti napokon jelent meg.

2012. máj. 6. 11:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem ez az állat a hattyú akar lenni, ami egyébként barátságos.

Ha a ballagásod előtti napokon jelent meg, akkor lehet hogy te az maradsz aki vagy, a hattyú pedig az iskoládat jelképezi.

"Bokrok mögött rejtőzik és félek, hogy meglát és elkezd kergetni"ez a rész jelentheti azt, hogy az iskola elkezd búcsúzni tőled, de te félsz, hogy valami rosszul sül el vagyis "elkezd kergetni".

"Elég félelmetes szeme van, mégis vonz magához."Félelmetes szem, vagyis eszedbe jutnak a régi "rossz" emlékek a suliból, ami miatt elakarsz onnan menni, de mégis a jó emlékek arra késztetnek hogy inkább szeretnél maradni.

Remélem segítettem :D

2012. máj. 6. 11:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.Én is vaalami hasonlóra gondoltam:)
2012. máj. 6. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!