Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álmom?...

Mit jelenthet ez az álmom? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
egyik nap azt álmodtam h meghalok és szinte éreztem is nagyon rossz érzés volt ! az ágyam fölé emelkedtem de a testem ott maradt az ágyon ez rettenetes volt és arra gondoltam h nem halhatok meg és felébredtem mit jelenthet ez?

2012. ápr. 28. 21:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A zakkant az te vagy.Mi a zakkantságom szerinted?
2012. máj. 1. 03:47
 12/13 anonim ***** válasza:

Tudom, álmodtam ilyet én is.

A testem az ágyon marad, én pedig (hassal lefele) az ágy fölött kb. fél méterrel lebegek. Másnap reggel az ágy végében keltem fel.

Nem jelent semmit, max hogy éjszaka mozgolódsz.

2012. máj. 1. 16:34
 13/13 anonim ***** válasza:

Sok bajt,rosszat,még kárt is okoztam magamnak azzal,hogy a jósálmom megfejtése érdekében különböző jónak gondolt cselekvést követtem el. Ezt és mást sokak óvására,okulására a netre alkalmaztam,minek kódját is néhány nappal korábban ideírtam,amit valamely "jóakarótok" egy gonosz letöröltetett,ill.letörölt reklámra hivatkozva. - Akit komolyan érdekel,priviben megírom,ha igényli.-

Ha mentesülni akarsz a sérelmektől melyek engem értek,akkor csak egyet tehetsz.Elhatározod magadban: "Ha ez valóban jósálom volt (ahogy gondolom) akkor felülről jött Isten angyala,vagy a Szentlélek által,akkor biztos,hogy meglesz,mert az élet biztos,hogy megcsinálja a maga idején,s akkor biztos,hogy megtudom a maga idején.

S ha nem jósálom volt,akkor megúgyis mindegy."

Privi megy akinek kell.

2012. máj. 1. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!