Csak én álmodok fekete-fehérben?
Szia!
Ilyenről még sosem hallottam. Egyszerűen imádok álmodni, és én mindegyik álmomat színesben láttam, kivéve egyet, amibe ugyan voltak színek, de olyan volt mintha „megszerkesztetek” volna. Ezt úgy értem, mint a képeknél, mikor olyan mintha világosabb lenne és ez által kicsit sárgásabb [nem szépia]. Nem tudom ennél jobban elmagyarázni. =/
Konfliktust megjelenítő álmaink
Ezekben az álmainkban szembesülünk az elhibázott cselekedeteinkkel, az elfelejtett kötelezettségeinkkel, a napközbeni elszólásainkkal, a melléfogásainkkal, az akaratlanul feltörő, megbánt indulatainkkal.
Ezek az álmok olyan lelki konfliktusok kifejeződései, amelyek nem társulnak betegséghez, a lelki problémáink egészséges tartományába sorolhatók. Ennek megítéléséhez némi segítséget adhat, ha megvizsgáljuk álmaink színvilágát. Az egészséges ember általában fekete-fehérben álmodik. A neurotikusok többnyire színes képekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!