Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Tudatos álmodók vagytok?

Tudatos álmodók vagytok?

Figyelt kérdés
hallottam erről a lucid dreamingről és nagyon felkeltette az érdeklődésemet...próbálgatam h sikerüljön de nem jön össze csak annyi hogy emlékszem az álmomra... szóval valaki elmondaná,hogy ő hogyan csinálta és h most mit csinál pl elalvás elött

2012. márc. 24. 08:58
1 2
 11/18 anonim válasza:
88%
Te jó ég. Ezeket olvasva olyan izgalmasnak tűnik nekem "tudatlannak" aki most hall ezekről elősször. Mintha valami csodavilágban járnátok :D
2012. márc. 26. 20:59
 12/18 A kérdező kommentje:
az is :D amúgy meg amit mondtál az a valóságteszt és az igazat megvalva pár napja már nem csinálom lehet az a baj :S
2012. márc. 26. 21:24
 13/18 anonim válasza:
100%
én minden egyes álmomban tudom, h az csak álom. nem tudom mitől, nem "gyakorolom" és alapból túlságosan is álmodozó típus vagyok. tisztában vagyok vele mindig, h álmodom, és nálam az a furcsa, amikor azt hiszem, h valóság és repülök és aztán valami olyan történik, amiből egyből megint leveszem, h na ez is csak álom. szóval valahol tudom mindig, h ez nem valóság. felkelteni minden esetben fel tudom magam, egyszerűen csak nagyon erősen összeszorítom a szemem és vége is az álomnak. nem tudom, ebből mit tudok profitálni... csak annyiból rossz, h mikor boldog vagyok, tudom, h csak átmeneti állapot és amikor felébredek, véget ér. ja meg persze mindig emlékszem arra, mit álmodtam. nem tudom tényleg, mi előnyöm lehetne ebből
2012. márc. 27. 19:35
 14/18 A kérdező kommentje:
és akkor is tudsz álmodni ha akarsz? amúgy meg nem emlékezhetsz minden álmodra mert az ember naponta 5ször álmodik legalább és ebből csak azok maradnak meg amik lefekvés elött v felkelés elött történnek ...amúgymeg ha ekora mázlidvan akkor használd ne azon gondolkodj h hogyan profitálhatnál belőle hanem élvezd a repülést a szuper ugrásokat a szerelmes jeleneteket! ;)
2012. márc. 28. 16:55
 15/18 anonim válasza:

persze, nyilván ezt hozzá akartam tenni, h az ember rengeteget álmodik éjszaka, én meg csak 2-3 álomra emlékszem, valamikor meg csak arra az egyetlenre.

élvezzem. :D de attól, h nem tudod az álmaidról, h álom-e, vagy valóság, még te is élvezed, nem? :D

2012. márc. 29. 21:58
 16/18 anonim ***** válasza:
Én elég gyakram tapasztalom a tudatos álmodás hatását,és tényleg eszméletlen,repülök,angolul beszélek idegenekkel,és néha bunyózok is.A lényeg az,hogy próbálj minél tovább aludni,nekem mindig ez a legbefolyásolóbb tényező.Próbáld ki a háton elalvást,nekem sokan ezt ajánlották,de sajna ez nem megy nekem,nem tudok elaludni igy.
2012. jún. 20. 20:14
 17/18 anonim ***** válasza:

Hozzászólva a dologhoz, hogy biztosra belecsöppenj (végigolvastam minden kommentet, öröm volt látni hogy van aki azért bővebben is kifejti ezeket, én is köszönöm a kérdező nevében is! :)), így kell tenned:

a hátadon aludj el, a kezeidet tedd magad mellé az ágyra,

természetesen csukott legyen a szemed, 'nézz' fölfelé a plafonra,

ha bármiféle ingert, érzést érzel, egyszerűen ne foglalkozz vele, hagyd a fenébe... legyen ez hogy wc-re kell menni, vakarózás, bármi hasonló... lényeg, hogy ne nagyon mocorogj, sőt, egyáltalán ne;

ha nagyon fáradt, vagy érezhetően fáradt vagy, akkor valószínűleg ezek tényleg előfognak jönni, valamiért ez nagyon rátud segíteni a dologra...

emellé az említett Wild dologgal együtt szerintem biztosan hatásos lehet...:)

2012. júl. 27. 00:37
 18/18 anonim ***** válasza:
Mindig én irányitom az álmomat a benne szereplőket is meg mindent :3 azt, hogy hogyan nem tudom xD de azt igen, hogy egész éjjel képes vagyok álmodni:O. pl lefekszek 12kor és álmodozok kb. 3ig majd megébredek, vissza fekszek és arra kelek fel, hogy reggel valami álmomnál ébresztenek h suli van ... . de a reggeli álmokaat nem tudom irányitani:D
2012. okt. 25. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!