Tudatos álmodók vagytok?
persze, nyilván ezt hozzá akartam tenni, h az ember rengeteget álmodik éjszaka, én meg csak 2-3 álomra emlékszem, valamikor meg csak arra az egyetlenre.
élvezzem. :D de attól, h nem tudod az álmaidról, h álom-e, vagy valóság, még te is élvezed, nem? :D
Hozzászólva a dologhoz, hogy biztosra belecsöppenj (végigolvastam minden kommentet, öröm volt látni hogy van aki azért bővebben is kifejti ezeket, én is köszönöm a kérdező nevében is! :)), így kell tenned:
a hátadon aludj el, a kezeidet tedd magad mellé az ágyra,
természetesen csukott legyen a szemed, 'nézz' fölfelé a plafonra,
ha bármiféle ingert, érzést érzel, egyszerűen ne foglalkozz vele, hagyd a fenébe... legyen ez hogy wc-re kell menni, vakarózás, bármi hasonló... lényeg, hogy ne nagyon mocorogj, sőt, egyáltalán ne;
ha nagyon fáradt, vagy érezhetően fáradt vagy, akkor valószínűleg ezek tényleg előfognak jönni, valamiért ez nagyon rátud segíteni a dologra...
emellé az említett Wild dologgal együtt szerintem biztosan hatásos lehet...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!