Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Egy nagyon nyomasztó vissza...

Egy nagyon nyomasztó vissza térő rémálmom van mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Nagyon furcsa az egész már 4 napja ugyan azt álmodom mármint részben. A vége ugyan az mindegyiknek az álom a következő:

1: Egy szikla szirten állok mindent fekete fehérben látok majd egy ismerős hangra megfordulok egy ember sort látok akik mind fehér ruhákban vannak és mind nők és egyiknek sincs arca csak torz arcvonások mindegyikük a kezükben tart egy szál rózsát amivel leszúrnak nem vérzek de amint belém szúrják a rózsa vörös lesz és nem fáj de az utolsó az utolsó lány vörösben van az arca kivehető és gyönyörű nem ismerem mármint egyik ismerősömre se hasonlít de az álmomban ismertem és szerettem az ő rózsája vörös volt és ő a szívembe szúrt az egyetlen seb ami vérzett majd nevetve belelökött a szakadékba. Majd felébredtem egy sötét helyen gond nélkül felállok és kiülök a koszorúkra meg nézem a saját sírkövemet látok rajta mindent majd körbenézek és fekete ruhásokat látok akik vissza néznek rám és lépnek egy lépést.

2: Egy koncerten pogozok amikor az egyik mozdulat rosszul talál el gyakran megesik és a földre esek és valaki rám tapos majd ugrálni kezd rajtam mintha a föld lennék mintha soha nem is lettem volna ott csak ugrálnak és jól érzik magukat én meg már ordítok zokogok úgy fáj és semmi a koncertnek vége lesz és én végig szenvedem a hajnalt porbálok kúszni a kapu felé de a kapu előtti lépcsőn leszúr valaki az állom innentől hasonlít az előző végére a fekete ruhások még közelebb jönnek és tisztán kivehető, hogy nem emberek hanem fátylak amiknek emberi alakjuk van és mind vigyorog ijesztően

A többi álmomat nem írom le mert sok lenne ide de akit érdekel elmesélem.

Az álom a negyedik nap ért véget amikor az elsők a fátyolosok közül felém nyújtottak a kezüket.

Szerintetek vissza térhet még ez az álom?

És mit jelenthet?

2012. márc. 18. 20:16
 1/4 netti.:)) válasza:
Nem akarlak megijeszteni de szerintem ez biztosan nem jelent jót.Lehet hogy valami traumán fogsz átesni.Vagy történt veled valami rossz dolog a közelmúltban??
2012. márc. 29. 19:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Csak egy költözés ami elégé megviselt már két éve lakom itt "beilleszkedtem" mostanában.
2012. máj. 1. 20:22
 3/4 anonim válasza:

Nekem is régebben voltak mindig rémálmaim voltak.

Nekem a kutyám miatt mert meghalt szegény és engem nagyon megviselt.

Szerintem az a lényege hogy gondolj másra ne stresszelj és ne egyél nehéz ételt estére.

2012. máj. 15. 22:02
 4/4 anonim válasza:

Picit félre írtam elnézést :D

De bizonyára érti mit akartam leírni :)

2012. máj. 15. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!