Jelenthet valamit ez az álom, vagy csak badarság?
Figyelt kérdés
Van egy 2 éves kisfiam és azt álmodtam, hogy épp megszületik a második gyermekem, vagyis láttam is bújik ki, rögtön láttam, hogy kukija van, vagyis kisfiam született, Ábelnek neveztük el! Rögtön azon gondolkodtam, hogy újra elő kell venni a kis babaruhákat, meg újra össze kell rakni a babakocsit. Hogy fogom őket altatni, kicsi meg a babaágyba, Áron (az igazi fiacskám) meg a nagyágyba fog velünk aludni! Azon is gondolkodtam, hogy hogy fogom őket sétáltatni, hogy egyik babakocsis a másik meg még nem sétál olyan szépen mellettem! De nagyon örültem a picikémnek!! Az volt a fura, hogy nem láttam magam terhesen, nem volt semmi előkészület, hogy érkezik a pici, csak hogy tudom mi hol van, gyorsan elő kell szedni, átmosni! Apa külföldön dolgozik, rögtön fel is hívtam...örült az ötletnek!2012. márc. 15. 13:24
1/1 anonim válasza:
Mivel ha jól tudom, akkor az álmok a tudatalattit közvetítik, vagy az agy feldolgozza az eseményeket, gondolom, hogy bár nem gondolkoztál rajta, lehet, hogy te szeretnél egy újabb gyermeket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!