Mit jelent ez az álom?
Figyelt kérdés
Az álmomban: "Vettem 7 db Rubik kockát, utána mentem a barátaimmal(Ők roma származásúak voltak.) ebédelni valamilyen menzaszerűségű helyre. Az asztalra letettem 4 db-ot egymásra, 3-at odaadtam az egyik haveromnak és ezért a másik elkezdett vele vitatkozni, majd abbahagyták. Utána odamentem egy kereskedőhöz, aki ajándéktárgyakat árult. Ott láttam egy olyan bögrét, ami nagyon kicsi volt és rajta volt egy név, a szerelmem neve. Elkezdtem könnyezni, majd miután odajöttek hozzám a barátaim, akkor kezdtem el sírni." (Akkor a rádióban szólt egy nagyon szép szám - valóság.) "Kérdezték tőlem, hogy mi a baj, miért zokogok." Ezután felkeltem és az ágyban is elkezdtem sírni.2012. márc. 15. 10:54
1/1 anonim válasza:
Az álmunk általában a "nap összefoglalója" tehát amit tettél aznap azt fogod megálmodni részletekben és mesei elemekkel + néha társulnak még hozzá régi emlékek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!