Mi a jó az ilyen álmokban?
Figyelt kérdés
Mindig azt álmodom hogy rohanok, és kergetnek. Tegnapi álom: alkony van... Esik a hó... Rohanok az erdőben. De qurva gyorsan. Ráadásul imádom az ilyen adrenalin bomba álmokat! Vagy ha bújkálni kell valami gyilkos-rém-mumus elől! Meg vagyok zakkanva, vagy azért van-e még olyan aki szereti az akciódús álmokat?2012. márc. 4. 20:37
1/8 anonim válasza:
jajj! én imádom az ilyeneket! akkor meg pláne, ha pasi is van benne :D
2/8 anonim válasza:
Nekem eddig kétszer volt adrenalinbomba álmom:
1. én és egy haver valami kocsiban ülve hatalmasat ugrattunk az út egy hirtelen kezdődő lejtős részénél (olyan jó volt hogy legszívesebben rögtön visszaaludtam volna - persze a napomat így is befolyásolta: aznap pl. egyáltalán nem kellett kávé)
2. én és egy ismerős csaj (akivel álmunkban volt egy kis közünk egymáshoz...) akciófilmbe illő jelenetként menekültünk a zsaruk elől ablakokon át, háztetőkön stb., amolyan Bonnie & Clyde szerű álom volt (ez már kevésbé volt jó mert a csajt elkapták)
Én is szeretem az ilyen álmokat mert így legalább éjjel történik velem valami ha már nappal nem...
3/8 anonim válasza:
volt régen álmom, elég doom szerű volt, szóval sötét helyen, szörnyek mindenhol, elég ijesztő volt, és igen fegyver volt nálam, meg társak, akiktől persze külön váltunk, aztán bementem egy szobába ahol volt egy szörny ami hirtelen megáll, a lámpákat felkapcsolták, mindenhol emberek és kamerák, filmforgatáson voltam, én meg: WTF?
4/8 A kérdező kommentje:
Jahj de jó! TÁRSAIIIM!!
2012. márc. 5. 07:23
5/8 Puszedli2 válasza:
Nekem is voltak ilyen álmaim. Egyszer leestem egy szakadékba és éreztem tényleg ahogy zuhanok. Arra ébredtem fel hogy kiver a víz. :S
6/8 anonim válasza:
Áh, igen, igen. Kedvencek közt vannak az ilyenek (bár többnyire az olyan álmokat preferálom, amikből röhögve ébredek fel :'D) ... Lány létemre, már többször voltam álom-háborúban - tankokkal, rendes fegyverekkel, katonaruhában, bevetés közben és ANNYIRA jó volt. :DDD
7/8 A kérdező kommentje:
Ó! Olyan Sucker Punch féle álomháború? Mert az nekem is szokott lenni, és imádom!
2012. márc. 25. 09:45
8/8 anonim válasza:
Kb. Nem mindig olyan. Lehet simán II. világháborús xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!