Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés
Az történ hogy van egy nagyon közeli barátnőm. de csak barátok vagyunk. Őt elrabolták, én meg kiszabadítottam egy ismeretnlen gyárból. a legvége már csak azt volt hogy megcsókolt, és mondta hogy szeret és én visszacsókoltam és azt mondtam hogy igen és épp ezért nem lehetünk eggyütt.
2012. márc. 2. 00:21
 1/6 A kérdező kommentje:
am amit nem írtam le: lövöldözés is volt meg hullák meg minden. bocs hogy h.lyén írok , de elkések a munkából :D
2012. márc. 2. 00:23
 2/6 anonim ***** válasza:

Az álom valahogy folytatja a vágyaidat, gondolataidat, amivel nappal foglalkozol. Vagy épp, amit nappal kontroll alatt tartasz, az álmodban szabadon jön elő.

Krudy Gyula Álmoskönyv-ben vannak szócikkek, ki lehet bogarászni, "mit jelent" egy-egy helyszín, cselekedet. Én nem hiszek benne, de érdekes.

2012. márc. 2. 07:25
 3/6 anonim ***** válasza:

A lövöldözés, hullák: lehet, sokat ettél vacsorára, s néztél egy piff-puff filmet, ez a kettő együtt hülye álmokat eredményezhet.

Csak sejtem, hogy fiú lehetsz, talán érdemesebb volna megvizsgálnod a helyzetet, hogy lehetne több barátságnál is...:)

2012. márc. 2. 07:28
 4/6 A kérdező kommentje:
Én lehet hogy össze jönnék vele, csak az a gáz hogy a legjobb barátom barátnője... így jelen pillanatban esélytelen.
2012. márc. 2. 07:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Aha!:)) Hát akkor meg is van a magyarázat, hogy álomban minden lehetséges:)))

Akkor hátrébb az agarakkal!:) Ne kockáztasd a legjobb barátságot!A tilos gyümölcs mindig édesebb, de van a piacon kínálat, s kiderül, hogy talán édesebb is, mint amire vágyunk:)

2012. márc. 2. 07:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Pontosan. ritka a jó barátság, és nem akarom egy h.lyeséggel elrontani
2012. márc. 2. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!