Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom,...

Mit jelenthet ez az álom, eléggé érdekes?

Figyelt kérdés
Egy ösvényen haladtam ahol mindenféle trópusi növény élt, a sarkaim fából voltak. Aztán megjelent egy fekete hajú férfi aki kinyitotta a száját nekem és egy barack jött ki a szájából. Ezt követően elkezdtem rohanni vissza felé, de egy tisztáshoz értem, a tisztáson egy tenger volt aminek a szélén egy szkafanderes manó elektromos fogkefét evett. Nah nagy jából ezt álmodtam. Mit jelent?
2012. febr. 22. 17:53
 1/10 anonim ***** válasza:
Egyértelműen a reptoidok meg akarták szállni az elmédet, de a sziriusziak már bent voltak.
2012. febr. 22. 18:38
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem jelent semmit.

Millió hasonló kérdés volt, hogy ez meg ez az álom mit jelent...

Azt jelenti, hogy aludtál.

2012. febr. 22. 19:04
 3/10 A kérdező kommentje:
Lehet hogy nem aludtam...
2012. febr. 22. 19:08
 4/10 anonim ***** válasza:
Akkor meg sötét vagy, mármint agyilag...
2012. febr. 22. 19:11
 5/10 A kérdező kommentje:
ez nem igaz, mert ha sötét van nem látok. Itt meg sok mindent láttam.
2012. febr. 22. 19:14
 6/10 anonim ***** válasza:
Úristen, olyan szabályzat nincs, hogy a fogyatékosok nem regisztrálhatnak? Kérdező, te még alulmúlod ezt a szintet is, ami ezen az oldalon van... Bezzeg az én időmben mennyivel normálisabbak voltak a fiatalok!
2012. febr. 22. 19:18
 7/10 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok fiatal szóval az a te időd.
2012. febr. 22. 19:21
 8/10 anonim ***** válasza:
Hülyék mindig voltak. Ilyenkor mindig azt hiszem, hogy csak valami vicces kedvű kérdező szórakozik. Sokszor nem akarom elhinni, hogy milyen hülyék az emberek, ráfogom, hogy csak poénkodnak...de amikor kiderül, hogy nem, akkor...
2012. febr. 22. 19:24
 9/10 A kérdező kommentje:
kisebbségi komplexus miatt hiszed hogy nagymenőzök és férfi vagyok és troll. pedig én mindig kedves vagyok, te meg bunkó, akkor mégis ki az.
2012. febr. 22. 19:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Amit ez művel itt, az még viccnek is sz@r! Szánalmas!
2012. febr. 22. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!