Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért van az, hogy mielött...

Miért van az, hogy mielött elelszom megremeg az egész testem?

Figyelt kérdés
És ez olyan mintha leesnék lépcsőről!Mi lehet ez olyan ijesztő.És szinte minden elalvásnál előfordul!
2012. febr. 11. 14:45
 1/3 A kérdező kommentje:
Valami olyansmi mintha rúgnék!
2012. febr. 11. 14:47
 2/3 anonim ***** válasza:

Adj egy piros kezet, mert nem tudom a szakszerű választ.

Alvás közben az izomzatod ernyedt állapotban van. Amikor elalszol, lehet egy pont, amikor a szervezeted ezt az állapotot pótolja meggátolni. Picit hasonlatos ahhoz, mint amikor elbóbiskolsz, le-le bukik a fejed, de visszarántod. Tudattalan cselekvés. Elég kellemetlen érzés.

Ez az elalváskori összerándulás is akkor jelentkezhet, amikor nagyon fáradt vagy.

2012. febr. 11. 14:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, ez valamelyik - az izomműködés szempontjából fontos - vitamin vagy nyomelem hiányára utal (de ne kérdezd melyikére mert nem tudom :-)) Multivitamin segíthet.
2012. febr. 18. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!