Miért van az, hogy mielött elelszom megremeg az egész testem?
Figyelt kérdés
És ez olyan mintha leesnék lépcsőről!Mi lehet ez olyan ijesztő.És szinte minden elalvásnál előfordul!2012. febr. 11. 14:45
1/3 A kérdező kommentje:
Valami olyansmi mintha rúgnék!
2012. febr. 11. 14:47
2/3 anonim válasza:
Adj egy piros kezet, mert nem tudom a szakszerű választ.
Alvás közben az izomzatod ernyedt állapotban van. Amikor elalszol, lehet egy pont, amikor a szervezeted ezt az állapotot pótolja meggátolni. Picit hasonlatos ahhoz, mint amikor elbóbiskolsz, le-le bukik a fejed, de visszarántod. Tudattalan cselekvés. Elég kellemetlen érzés.
Ez az elalváskori összerándulás is akkor jelentkezhet, amikor nagyon fáradt vagy.
3/3 anonim válasza:
Úgy tudom, ez valamelyik - az izomműködés szempontjából fontos - vitamin vagy nyomelem hiányára utal (de ne kérdezd melyikére mert nem tudom :-)) Multivitamin segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!