Miért álmodok mindig azokkal a személyekkel?
Ha velük álmodsz akkor az azért lehet mert mégis foglalkoztat téged, nem lehet hogy hiányoznak? Rendben nem voltál szerelmes annyira a barátodba, de ha együtt voltatok akkor biztosan hiányozhat valamire, mint csak személyiség mondjuk. Mint barát, nem mint párkapcsolati partner. Én is minden nap álmodok az exem-ről, azért mert sokszor gondolok rá 1 nap, még ha 1 pillanatra is.
Nem lehet hogy nem zártál még le valamit magadban? Mondjuk összevesztetek, vagy átvertek, vagy akármi ilyesmi... ez esetben ezért gondolsz rájuk ennyit. Vagy csak simán hiányoznak.
ez azért van, mert elvesztetted ezt a két embert az életedből, és még nem szoktál hozzá, legalábbis tudat alatt még nem
ne aggódj, majd elmúlik, csak két ember kikerülése az életedből nagyjából azonos időben kicsit jobban kihatott Rád, mint azt Te gondolnád.
próbálj azokra összpontosítani, akik még részesei az életednek, ez a mostani gondod meg majd lassan el fog múlni:) én tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!