Tükörrel álmodtam. Mit jelent?
Figyelt kérdés
Álomban álltam a tükör előtt és pucoltam azt .Láttam rajt a cseppek utáni száradást és fújtam rá az ablaktisztítót és a tisztítóruhával kezdtem törölni és fölébredtem...2012. febr. 1. 19:49
1/3 anonim válasza:
Tükör: A hiúság jelképe. Saját tükörképedet látni: önimádat; tükörképed, ha idegenszerű, ijesztő lenne: idegennek érzett gondolatok, cselekedetek; befolyásoltnak tartod magad. Mást, ismeretlent látni tükörben, amelybe Te nézel bele: meghasonlottság. Tükör, amelyben háttal látod magad: elégedetlenség; kívül-belül többet vársz magadtól. Tükörképével együtt látott ember: vegyes érzelmek; tükörképével együtt látott táj: van mire emlékezned.
2/3 anonim válasza:
"Most még csak tükör által homályosan látunk, akkor majd színről színre".
Zavar téged, hogy nem látod tisztán a végső dolgokat? (Honnan jöttünk, hová megyünk, mi az életünk értelme, Isten milyen, van-e stb...). Próbálsz tenni azért, hogy tisztábban láss, de a tisztítási törekvéseid még homályosabbá teszik a dolgot (ráfújod a tisztítót, de a cseppek rászáradnak, nem lesz teljesen tiszta).
De az is lehet, hogy más kérdésben próbálsz tisztán látni, de egyre bonyolultabb lesz (érzelmi dolog pl).
Van ebben valami? :)
3/3 anonim válasza:
Asszem ez azt jelenti, hogy álmodban ablakot pucoltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!