Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ha azt álmodom, hogy apámmal...

Ha azt álmodom, hogy apámmal szeretkezek, az mégis mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Annyira megijedtem, ezt álmodtam az éjjel, undorodtam magamtól reggel, pedig nem tehetek róla. Nem vonzódom a saját apámhoz nyilvánvalóan. Apámmal nem alakult ki közöttünk közeli kapcsolat, mert 4 éves koromtól fogva külön élünk (szülők válása).

A másik ilyen álmom közvetlenül ez előtt az álom előtt volt, ugyanabban az ágyban szeretkeztem a szomszéddal is (régen vonzódtam hozzá, de már más tetszik).

Nem értem, mi a baj velem. Miért álmodok ilyen szörnyű, kellemetlen álmokat? Valaki tud ebben segíteni?

Miért nem azzal álmodok ilyet, akit szeretek?

22/L

2012. febr. 1. 11:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Elérted a kritikus hormonkórt, így a .inád irányít az agyad helyett. Majd megszokod. Mi férfiak pl. így vagyunk gyárilag programozva. Most mész a p.nád után.
2012. febr. 1. 11:49
 2/9 anonim ***** válasza:
ez természetes. valahogy meg kellene tudni, hogy apád hogy érez irántad...sexuálisan. irányítsanak titeket a vágyak
2012. febr. 1. 11:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Gyakran mondják neked, hogy "apád f.szát"?
2012. febr. 1. 11:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem két dolog történt: egyrészt erotikus álmod volt, másrészt egy teljesen más okból eszedbe jutott apád. Ez a két dolog keveredett, de ez nem azt jelenti, hogy apáddal akarsz kufircolni, csak azt, hogy kufircolnál, és mellesleg van apád. Ennyi! Az álmok néha elég furák, keverednek benne dolgok. :D
2012. febr. 1. 13:20
 5/9 anonim ***** válasza:
Az ággyal lehet a baj...
2012. febr. 1. 13:59
 6/9 anonim ***** válasza:
ez durca
2012. febr. 1. 17:29
 7/9 anonim válasza:
Szerintem apakomplexusod van. Valószínűleg apa nélkül nőttél fel, és az is valószínű, hogy mindíg is a nálad idősebb pasikra fogsz gerjedni.:)
2012. febr. 23. 19:14
 8/9 A kérdező kommentje:
Utolsónak igaza lehet... :/
2012. febr. 27. 18:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Jaj, istenem! Már mindenre rámondják, hogy apakomplexus! Az én esetemben még értelme is van, hogy miért álmodtam ilyet, mert az apám molesztált 10 évig, de nem kell minden marhaságra ráfogni, hogy apakomplexus. Túlmisztifikáljátok. Az agyat nem mindig lehet irányítani, ahogy nem te irányítod a fogaid növekedését, vagy hogy milyen arcszerkezettel születsz. El kell fogadni, túl kell élni, és messzemenő következtetéseket akkor sem érdemes levonni, ha nagyon kellemetlen, mert még a végén meggyőzöd magad, hogy apakomplexusod van, és arról is, hogy ez az álomból derült ki.

Inkább azért lenne apakomplexusod, mert azt te érzed belülről, hogy hiányzik az apai szeretet neked (nekem is), de az meg természetes, ha lényegében nem volt apád, és meg tudod tanulni kezelni is. Járj utána, javaslom.

22/N

2014. jan. 13. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!