Miért álmodom azt mindig, hogy fekszek az ágyban és az ex-em megcsókol?
Figyelt kérdés
2012. jan. 29. 17:20
1/15 Nina7719 válasza:
Biztos szereted még mindig :)))
3/15 A kérdező kommentje:
Nem, már nem szeretem.
2012. jan. 29. 17:36
4/15 anonim válasza:
Sokat gondolsz rá és valami érzelem még van.
5/15 A kérdező kommentje:
Tényleg sokat gondolok rá, de én nem érzek már iránta semmit. Akkor mi lehet?
2012. jan. 29. 17:45
7/15 anonim válasza:
Mert még mindig nem közömbös neked, még mindig kattogsz rajta tudat alatt. Ha közömbös lenne, nagyon ritkán álmodnál róla és akkor is csak semleges dolgokat.
8/15 anonim válasza:
Az álomnak nem sok köze van a realitásokhoz, még akkor sem, ha néha olyat álmodunk, ami megtörtént, vagy később valóra vált. Mert a sületlenségeket elfelejtjük, a beváltakat megjegyezzük. Csókolóztam én fiatal koromban még Marylin Monroe-val is! Aztán persze felébredtem... Szóval, ha nappal nem érzel iránta semmit, akkor az álom semmis.
9/15 anonim válasza:
Nem zártad még le magadban. Van még valami nyitott kérdés. Esetleg még mindig szereted, csak elfojtod magadban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!