Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Borzalmas álmaim vannak,...

Borzalmas álmaim vannak, rettegek elaludni. Szerintetek mit jelentenek az álmaim?

Figyelt kérdés
2 napja azt álmodtam, hogy egy számomra ismeretlen, vékony, aranyos arcú 20 év körüli fiút szó szerint szétvertem. Téglával ütöttem a nyakát, ami eltört, és vérzett, ütöttem a bordáit, és végül elment, de nem haragudott meg rám, és (még az álmomon belül) nagyon lelkiismert furdalásom volt mert szerettem őt, és ő is szeretett engem. Mindezt egy buszmegállóban tettem, ami nem messze van a lakásomtól. A fiút valóban nem ismerem. Aztán álmodtam, hogy a párommal egy ünnepségen vagyunk amit egy labirintus szerű pincében csináltak, és folyton féltem, de nagyon sokan voltak, köztük sok ismerős arc. Betévedtünk egy pincahelységbe ahol egy színpad állt, rajta szalma, sok kőből és viaszból kifaragott baba, és hangosan szólt Edih Piaf - Heaven Have Mercy című dala. A színpadon emberek nem voltak. Megijedtem és menekülni kezdtem, de annyira féltem, hogy felébredtem. Sokszor álmodok arról, hogy menekülök, hogy félek. Rentegeg ismeretlen személy van az álmaimban állandó jelleggel, de nem ritka az, hogy világhírű zenészek, színészek is szerepelnek benne. Sokszor befolyásolja a napomat az esti álmom. Sokszor nagyon vidám, vagy éppen erotikus álmom van, ekkor jó napom van, de mostanában nem. Lassan 5 hónapja minden éjszaka brutális dolgokról álmodok, és mindvégig úgy érzem, hogy rettegnem, félnem kell. Sokszor álmodok pincékről, és pincéhez hasonló helyekről, de nagyon sokszor vagyok kint a nyílt utcán is, viszont olyankor nincs kint szinte senki ámde fényes nappal van. Olvastam már álmoskönyeket, mindent mindehol, de sehol nem találtam egyértelmű magyarázatot álmaimra. Viszont nagyon jó lenne, mert egyre félelmetesebbek, és rettegek elaludni. Tegnap éjszaka is féltem elalduni, de akkor nem álmodtam rosszat. Ez volt az elmúlt 7 hónap talán egyetlen nem rém-álma. Nem tudom mit tegyek. Kérem aki tud segítsen, de csak normális válaszokat várok, a kigyúnyoló bunkó megjegyzések, és a hitetlenek szavai nem érdekelnek. Köszönöm szépen, várom a segítséget, tényleg nagyon fontos lenne. Én 19 éves lány vagyok, ám sokkal érettebb gondolkodásom van mint a mai tizenéveseknek. Engem nem érdekel a diszkó, a csajos cukimukiságok, amolyan művészlélek vagyok, aki elég komolyan gondolkozik. Évekig depressziós voltam, mert nagyon sokan bántottak az iskolában a túlsúlyom miatt. Azóta lefogytam, és élettársi kapcsolatbna élek, de a rossz álmok most kezdődtek el, amióta "minden rendben". Ezért nem értem. Nem tudom ez befolyásolja e majd az álmom kielemzését, de gondoltam elmondom.

2012. jan. 28. 12:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
semmit sem jelent
2012. jan. 28. 20:00
 12/12 anonim ***** válasza:

(Ha a vallásosság jött szóba)

-ne attól félj,hogyha rossz vagy az isten meg büntet,hanem attól,ha nem bocsájtanak meg azok akiket meg bántottál:) Istenünk,nem bánt akkor sem,ha rossz vagy,mert ő szeret téged is, és mindenkit. Minden élőlénnyel együtt!

Isten, csak azt akarja,hogy boldog légy,a többi rajtad múlik:) (egyébként az álmok, hatással vannak a mindennapjainkra!)

2012. jan. 30. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!